Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Největší klikař, nebo smolař? Mladíka (20) během pár let napadl žralok, medvěd a chřestýš

23. dubna 2018
18:43

Uštknul ho chřestýš, napadl medvěd a teď na něj v moři zaútočil žralok. Dvacetiletý Dylan jako zázrakem všechny tři smrtící útoky přežil.

Dvacetiletý rodák z Colorada, Dylan McWilliams byl ve čtvrtek surfovat na Havaji, když ho napadl zhruba dvoumetrový žralok tygří a zahryzl se mu do nohy. Mladíkovi se podařilo se ze smrtícího sevření nějak dostat a odplavat skoro 30 metrů ke břehu, kde mu svědci zavolali záchranku.

„Nevěděl jsem, jestli jsem přišel o půlku nohy, nebo co,“ popsal Dylan, který naštěstí z nemocnice odešel „jen“ se sedmi stehy na pravé noze. Mladý instruktor přežití měl tak opětovně neskutečné štěstí.

Za poslední čtyři roky totiž Američan přežil hned tři smrtící útoky. Minulý rok ho na letním táboře napadl medvěd baribal a zakousl se mu do hlavy. Dylan do medvěda začal mlátit a píchl ho do oka, díky čemuž šelma povolila stisk a mladíkovi se podařilo utéct. Z útoku tehdy odešel s devíti stehy na hlavě.

Pár let předtím ho při pěší turistice v Utahu uštknul chřestýš. Tehdy mu ale prý bylo jen pár dní špatně a pak se zmátořil. „Akorát nevím, jestli jsem klikař, nebo smolař,“ prozradil Dylan televizní stanici Denver 7.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

Zobrazit celou diskusi