Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Drsné záběry: Mladíka z Kladna trhá medvědice, přítelkyně křičí o pomoc

Autor: dce - 
6. září 2017
17:36

Úterní útok medvědice na opilého mladíka v Kladně zachytila i bezpečnostní kamera. Drastické záběry ukazují, jak se celá věc seběhla i jak se po dlouhé provokaci medvědice na muže vrhla. Podle toho, jak celé napadení na videu vypadá, se dá říct, že muž dopadl ještě dobře.

Pokousanou nohou skončil v úterý kolem páté odpoledne pokus třicetiletého muže udělat dojem na přítelkyni. Posilněn alkoholem se rozhodl, že bude dobrý nápad vlézt do výběhu kladenských medvědů.

Záběry bezpečnostní kamery ukazují několik minut dlouhou provokaci zvířete, které o muže zpočátku nejeví příliš velký zájem. Po chvíli toho ale už má Míša, jak se zvíře jmenuje, dost a na muže zaútočí. Ačkoliv to není na kameře příliš dobře vidět, z pohybů zvířete ve stínu si můžeme domyslet, že se s vetřelcem rozhodně nemazlí.

Přítelkyně, která čeká nad medvědincem, začíná pobíhat kolem, patrně volá o pomoc. Po nějaké době asi Míša o opilce ztrácí zájem a jemu se podaří z výběhu vlastními silami vylézt.

Podle svědků měl mladík roztrženou nohu, první pomoc mu poskytla již jeho přítelkyně. „Ošetřili jsme osobu, která utrpěla zranění dolní končetiny, šlo o pokousání. Osoba jevila známky požití alkoholu a po ošetření byla transportována do kladenské nemocnice,“ uvedla mluvčí záchranky Petra Effenbergerová.

radelin ( 7. září 2017 17:16 )

Adalberto: nemám dlouhé vedení,makaluzo tak píše vždy a všude. Proto je úvod:Opakovaný vtip ..... atd. Na santix nemá cenu reagovat.

oshona ( 7. září 2017 12:13 )

Chudák medvědice, měla mu pořádně natrhnout kaďák

kdoasi ( 7. září 2017 11:29 )

Ty zas víš, že se sice píchá s tvrdým, ale s češtinou to nemá naprosto nic společného

janejaneja ( 7. září 2017 10:32 )

Patří mu to, měla ho roztrhat, když je tak pitomý a vlezl si za ní !! Jsou ti lidi vůbec normální ?

Monikay ( 7. září 2017 10:24 )

Kdyby to nebylo ošklivé, tak by mně napadlo Dobře mu tak!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání