Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Žárlivý manžel, který opařil Markétu, promluvil: Tohle nikdo nečekal

Autor: Helena Lacinová - 
29. srpna 2017
16:11

Hororový závěr oslavy 40. narozenin si prožila Markéta M. 8. července ji polil vařicí vodou z konvice obličej, hruď i záda žárlivý manžel. Všichni čekali, že bude svého zákeřného činu litovat. Celé je to však úplně jinak. "Omlouvat se nebudu," šokoval.

Naštěstí pro Markétu čas léčí. Pomalu se jí hojí rány a odchází i noční můry. Žárlivý manžel Roman M. se k ní nesmí přiblížit na 50 metrů. Nyní žije v zahradním domku v Hrobě, kde dramatická událost ze 7. na 8. července proběhla. Koupat se chodí k rodičům. Dělá si hlavu z toho, jak bude v zahradním domku přežívat v zimě.

Žárlivosti na svoji manželku se nezbavil ani poté, co byl za ohavný čin obviněn z těžkého ublížení na zdraví. Zhruba po třetí větě řekl. „Má někoho novýho. Nějakého Zdeňka. Byla s ním někde na festivalu,“ řekl Blesku a vypočítával, co jí prý všechno zaplatil. „Let vrtulníkem k narozeninám. Ona letěla a já letěl do pr***e,“ řekl. Omlouvat se své ženě za to, co způsobil, prý nehodlá. „Mrzí mě to, co jsem udělal, ale jí se omlouvat nebudu, stejně by to nepobrala.“ Soud ho může poslat do vězení až na 10 let.

Jak je na tom Markéta

Měsíc od nejhorší noci životě, začala Markéta chodit do práce a snaží se na všechno zapomenout. Dobře ale ví, že to chce čas.  Pod ochranou organizace pro ochranu týraných žen žije v bytě, kde bydlela s manželem. "Manžel se ke mně nesmí přiblížit na 50 metrů. Byl to můj byt, můj muž se tam za mnou přistěhoval. Kdyby mi soud nevyhověl, nemohla bych se tam vrátit," řekla Blesku. 

Cesta k lepšímu?

Popáleniny jsou již zahojené, šrámy na duši nikoliv. „Stále užívám antidepresiva a jsem pod kontrolou psychiatra. Když chodím do práce, cítím se ale lépe," prozradila. Silnou oporou jí jsou rodiče. Je s nimi v kontaktu velmi často a jen díky nim se cítí lépe.

VIDEO: Deset let utrpení: týraná žena snášela bití a výhrůžky

Video  Deset let utrpení: týraná žena snášela bití a výhrůžky  - tv JOJ
Video se připravuje ...

kupredu-leva ( 30. srpna 2017 09:01 )

Když si vezme rozhoďnožku a potom onemocní rakovinou, tak se nesmí divit, že si najde jiné nabíječe. Je mladá, tak co doma s takovým chcípákem. Měl si to hodit a byl by pokoj a ne vařící vodou poškodit takovýto užitečný materiál, který může ještě přinést mnohým soudruhům hluboké potěšení. Čest práci!

ellenic ( 29. srpna 2017 20:11 )

bac-bum-bac Mne zase nepřekvapuje, co píšeš za bláboly, tohle snad nemůže napsat normální ženská .

bibs_7 ( 29. srpna 2017 18:45 )

Kretén uz od pohledu. Mít takvýho debila doma, tak domu ani nejdu. Tomuhle by s prominutím zakásela i panna orleánská.

jany ( 29. srpna 2017 17:50 )

nejak tak to psali snad minule, ze ona chodila po zabavach a domu alita aon mel podezreni

lm2209 ( 29. srpna 2017 16:52 )

Dëbil zamindrákovaný...Utratit !!!

Zobrazit celou diskusi