Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Zvrat v životě Markéty (40), kterou popálil manžel: Tyranovi dala sbohem!

Autor: aba - 
21. listopadu 2017
15:07

O hororvý závěr oslavy narozenin se postaral manžel čtyřicetileté Markéty. V červnu ji po návratu polil vařící vodou z konvice a ta skončila v nemocnici. Nejprve si na soudu vymohla zákaz přiblížení a teď konečně přišlo vysvobození - rozvod!

Markéta M. slavila své čtyřicáté narozeniny. Po oslavě se vracela zpátky do zahradního domku v Hrobě spolu se svým manželem Romanem M. Uložila se do postele, když v tom přišel útok. Žárlivý manžel ji polil vařicí vodou z konvice.

Markéta dala fotky své popálené tváře na facebook a proti Romanovi se zvedla vlna kritiky. Veřejnost tyrana odsoudila a Markéta si na soudu vymohla zákaz přiblížení na padesát metrů. Útok však zanechal stopy.

„Stále užívám antidepresiva a jsem pod kontrolou psychiatra. Když chodím do práce, cítím se ale lépe," prozradila v srpnu Blesku Markéta. Její život se ale konečně obrací k lepšímu. Tragédie ji posílila, našla cenná přátelství a tyrana se definitivně zbavila. "Od úterý jsem rozvedená, máme rozdělený i majetek," řekla Markéta serveru tn.cz.

"Bylo hodně zvláštní se zase vidět," komentovala rozvodové stání. Žádost o rozvod podal Roman, ne ona. Podle Markéty to bylo prostě proto, že se stihl na soud obrátit dřív. Potřeboval totiž prý majetkové vyrovnání, aby mohl začít shánět byt.

Co se týče napadení v létě, byl Roman obviněn, prozatím je ale vyšetřován na svobodě. "Ta věc je stále v šetření, ještě není stanovený ani termín soudu," uzavírá Markéta. Za útok muži hrozí až deset let vězení.

Video: Ve čtyřech letech málem uhořela. Dnes se vidí krásná a jizvy jsou pro ni požehnáním

Video  Ve čtyřech letech málem uhořela. Dnes se vidí krásná a jizvy jsou pro ni požehnáním  - https://www.youtube.com/watch?v=-wQUK2en9NA
Video se připravuje ...

..krakonos500 ( 22. listopadu 2017 09:09 )

Už tady něco bylo a zmizelo to.

Zobrazit celou diskusi