Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Šokující foto: Tyran polil expartnerku vařící vodou, chtěl ji umučit k smrti

Autor: mka - 
2. března 2016
21:52

Jeden z nejhrůznějších případů domácího násilí; třiatřicetiletou matku dvou dětí týral bývalý partner. Mučil ji tak, že jí tělo poléval vařící vodou. Žena nyní zveřejnila fotografie svých zranění.

Bývalý přítel Suzanne Thomasové (33) Jason McLean (36) se den poté, co mu dala košem, vloupal do jejího domu a ohrožoval ji nožem. Pak do ní kopal, dokud neupadla na zem, a vzal si konvici s vařící vodou.

Tou nebohé ženě polil ruce, nohy, břicho i rozkrok. Když mu došla voda, v klidu si šel dát vařit čerstvou várku. Kamarádce Suzanne, která u ni přespávala, se ale v tom okamžiku podařilo na ulici přivolat policejní auto a útočník prchl.

Policisté prohlásili, že jde o jeden z nejbrutálnějších případů domácího násilí, se kterým se kdy setkali. Matka dvou dětí utrpěla popáleniny na 27 procentech těla včetně břicha a rozkroku, jizvy z opaření měla i na rukou. Lékaři prohlásili, že kdyby na ni McLean vylil ještě jednu konvici, pravděpodobně by ji zabil.

Ještě děsivější ale pro ženu muselo být, když ji brutální útočník pronásledoval i do nemocnice, kde se léčila. Vplížil se do jejího pokoje a řekl: „Ještě jsi nic neviděla – jestli si myslíš, že tohle bylo hrozné, počkej, co přijde příště!“

Než však stihl svoje vyhrůžky splnit, policie ho zatkla. Soud ho v roce 2014 odsoudil kvůli mimořádné brutalitě na 14 let do vězení.

Suzanne, která žila v britském Nottinghamu, se stále léčí ze zranění, které jí McLean způsobil. Nyní se odhodlala zveřejnit fotografie, které ukazují, jak její tělo po hrůzném útoku vypadalo.

„Byla to nejhorší bolest, jakou jsem kdy zažila. Bylo to, jako by mi někdo sloupával kůži z těla – ale pomalu. Byl v naprostém transu, zíral přímo skrze mě,“ řekla Thomasová.

„To, co mi Jason tu noc udělal, mi převrátilo život vzhůru nohama. Nemůžu si ani dát teplou vanu, protože mě voda stále děsí. Za své tělo se ale nestydím, a už ani necítím zlost. Jediné, co cítím, je smutek nad tím, že je nějaký muž tak hrozného činu schopen. Tohle bych nepřála ani nejhoršímu nepříteli,“ řekla žena, která nyní statečně zveřejnila fotografie svých zranění.

 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi