Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Hvězda Big Brothera odjela domů umřít. Prý šťastná!

Jade Goody
Jade Goody  (Autor: en.wikipedia.org)
Autor: Famous - 
11. března 2009
14:31

„Umírám…ale jsem šťastná,“ tak zní poslední vzkaz, který veřejnosti a všem svým fanouškům poslala Jade Goody (27). Oslepená na jedno oko odjela hvězda britské reality show Celebrity Big Brother domů zemřít.

V nemocnici už pro ni nic nemohou udělat a matka dvou dětí čeká jen na soudnou hodinu. A naposledy vydechnout chce v kruhu svých blízkých.

„Můžu se podívat za sebe a být hrdá na to, co jsem udělala. Dosáhla jsem víc v sedmadvaceti, než mnozí dosáhnou za celý svůj život,“ tvrdí oběť rakoviny děložního čípku, u níž lékaři vážné onkologické onemocnění diagnostikovali pozdě. Goodyové nepomohla chemoterapie, nádory se rozšířily do celého těla a způsobí předčasnou smrt.

Jade poskytla poslední rozhovor magazínu OK! a jemu svěřila: „Umírám…ale jsem šťastná.“

Nad předčasnou smrtí pak bilancovala: „Také bych byla ráda, kdyby se na mě vzpomínalo jako na tu holku, co nevzdala boj a nikdy by se nenechala srazit k zemi. Dostala jsem rozsudek smrti, ale nenechala jsem se jím zabít. Bojovala jsem s tím, vdala se, nechala se pokřtít, jsem šťastná. Mohla bych nadávat na fakt, že umírám mladá, ale nakonec se můžu podívat na svůj život a být hrdá na to, čeho jsem dosáhla.“

Jade si před pár dny vzala svého milence Jacka Tweeda. Z předchozího vztahu s Jeffem Brazierem má syny Bobbyho a Freddieho. Před několika dny se hvězda reality show také nechala pokřtít. Pro jistotu.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi