Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Dcera politika SPD o erotickém skandálu: „Zajímalo mě, zda jsou prostitutky šťastné“

Autor: Mii - 
23. ledna 2018
18:15

O pořádný rozruch se postarala dcera lídra pražské buňky SPD Vítězslava Nováka Michaela (22), když sweb Extra.cz objevil její vyzývavé fotky a inzeráty, ve kterých údajně na lechtivém webu nabízí sex za peníze. Přítomny byly i negativní „recenze“ jejích služeb od nespokojených mužů. Mladá dívka nyní odmítá, že by si kdy vydělávala prostitucí. Podle ní se jedná o pomluvu závistivého muže, byť potvrzuje, že jistý inzerát na stránku umístila. „Zajímalo mě, zda jsou prostitutky šťastné,“ napsala v reakci Blesk Zprávám.

Spoustu podrobností a komentářů mužů obsahoval profil Michaely Novákové na stránce Amateri.com, jenž má v popisku „nejlepší místo pro vaše amatérské erotické fotky a videa“. Nováková jeho prostřednictvím měla podle Extra.cz hledat muže, kteří by ji byli ochotni platit za sex.

Dcera politika SPD ale tvrdí, že to není pravda. Muže prostřednictvím stránky sice prý opravdu hledala, ale nějakého, který by ji zabezpečil, ne k výkonu erotických služeb. Ke klasickému chození do práce má totiž vlažný vztah, jak bylo zřejmé z jejího facebookového profilu, kde v kolonce zaměstnání uváděla „flákač, lenoch, se*u na práci“.

„Jsou to lži, nikdy jsem nedělala sex za peníze. Na Amatérech jsem byla pouze 2 týdny a hledala jsem bohatého muže, který by mě zabezpečil. Inzerát původně zněl, že hledám zajištěného muže, ale pak se mi tam naboural člověk, kterého znám, a je to psychopatický úchyl a ten mi změnil text inzerátu,“ napsala Nováková Blesku.

„Zajímalo mě, jestli jsou prostitutky šťastné.“

Zároveň dodává, že svého vysněného muže zde nakonec našla. „Až po měsíci jsem se k účtu dostala a vymazala ho. Byla to chyba. Ale našla jsem tam partnera, do kterého jsem se zamilovala, a o peníze mi v tu chvíli ani nešlo. Dali jsme se dohromady. Jsem mu věrná,“ vysvětluje dál mladá dívka.

Vyjádřila se také ke své údajné účasti na erotickém setkání s více muži. „A to, jak jsem byla na privátě, tak to bylo kvůli mojí kámošce, která tvrdila, že je to tam super a já o tom chtěla vědět víc. Zajímalo mě, zda jsou prostitutky šťastné, když mají peníze. Nejsou. S nikým jsem tam nic neměla a po týdnu jsem všechny chlapy podstrčila jiným holčinám. Odešla jsem. Bohužel inzerce byla platná asi ještě měsíc nebo přes měsíc a byla placená.“

Nakonec Nováková vysvětluje „recenze“ svých služeb. „Všechny recenze jsou nepravé a od jednoho zlého člověka, který mě neustále obtěžuje na telefonu a na sociálních sítích. Jsem pronásledována lidmi, kteří mi závidí peníze, které dostávám od člověka, který mě zná 10 let a má mě rád. Poslední 4 roky mi dává nemalé částky a já s ním nemám nic sexuálního.“

Novák: Má svoji hlavu

Pozitivní vztah k odhalování svého těla nicméně dívka má. Své účty na sociálních sítích pravidelně zásobovala polonahými fotkami, ke kterým nechyběly vulgární popisky. Přítomna byla i série fotografií, jak líbá o 30 let staršího muže. Většinu kontroverzních fotek nicméně již smazala.

Její otec Vítězslav Novák, který neúspěšně kandidoval v letošních volbách do Poslanecké sněmovny za SPD, si je kontroverzního života své dcery vědom. „Počítám s tím, že mě bude veřejně očerňovat, ale nejde s tím nic dělat. Vždy jsem se jí snažil vštípit, že bez práce nejsou koláče, a radil jí dobře. Má svoji hlavu,“ sdělil pro Extra.cz Novák, nynější předseda pražské buňky SPD.

SPD se kontroverze drží

Případ Novákové není první, kdy byla SPD skloňována v souvislosti s erotikou. Pozdvižení vyvolala také čerstvá poslankyně Lucie Šafránková, která natočila propagační video, kde se oděna do podvazků za vyzývavých pohybů snaží prodat propagační materiály. Okamura tehdy video komentoval slovy, že na něm „nevidí nic špatného“.

A nejen kvůli erotice se strana postarala o kontroverze. Tajemník SPD a blízký spolupracovník Tomia Okamury Jaroslav Staník měl v jednom ze sněmovních klubů volat rasistická hesla typu „Židi, Cikáni a homosexuálové patří do plynu“. Staníkovo vystoupení popsala exministryně práce a sociálních věcí Michaela Marksová (ČSSD) a exposlanec Marek Černoch (za Úsvit). Tajemník tvrzení popřel.

Další poslankyně SPD Jana Levová zas zaujala šířením hoaxu o údajném autobusu plném uprchlíků na Plzeňsku. A nelze pak zapomenout na Miroslava Roznera, který v debatě před sněmovními volbami nedokázal zodpovědět otázky na téma kultury a pronesl dnes již legendární výrok o „zabrušování a vybrušování“.

Jindich Dvok ( 23. ledna 2018 19:07 )

To je teda brilantní kráska s vytříbeným vkusem a názory.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa