Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

„Radši islamisty než voliče Zemana.“ Okamurovci se nachytali na falešného Feriho

Autor: zst - 
30. října 2017
17:15

Nejmladší poslanec v historii České republiky Dominik Feri z TOP 09 to schytal od místopředsedy hnutí SPD. Radim Fiala naletěl falešnému profilu, který se vydával za teplického radního. Uživatel, který použil Feriho fotku, napsal, že by radši v Česku islamisty než voliče Miloše Zemana. Fiala příspěvek nasdílel s komentářem, že Feri je plný nenávisti k Česku i k prezidentovi.

„Radši v ČR 5 milionů islamistů než 5 milionů voličů Miloše Zemana,“ stálo v příspěvku falešného účtu Dominika Feriho, který koluje po sociálních sítích a nachytal se na něj i místopředseda SPD Radim Fiala.

K tomuto výroku není co dodat. Lidé, kteří volí takové kandidáty, volí konec České republiky a českého národa. Dominik Feri je plný nenávisti k naší zemi, k prezidentovi. Je to multikulturní revolucionář, který připravuje revoluci globalistů. Chtějí zničit náš způsob života a naše hodnoty. Je to ukázka myšlení svazáka Evropské unie,“ spustil kvůli fotografii Fiala.

Nejen že si ale Fiala naběhl, protože oficiální účet Dominika Feriho vypadá jinak, navíc sdílel půl roku starou fotku. Diskuze, kde přispíval falešný Feri, je z období kolem 24. dubna. Příspěvek, který Fialu pobouřil, navíc už na Facebooku v dané diskuzi ani není.

Diskuze, kde kdysi figuroval příspěvek z falešného účtu Dominika Feriho, je z dubna 2017. Diskuze, kde kdysi figuroval příspěvek z falešného účtu Dominika Feriho, je z dubna 2017. | Facebook
 

„Poslanec SPD sdílející vyvrácenou lež. Ach jo. Pane kolego, jsem rád, že stojíte důkazem, že ve školách by se fakt mělo více učit o tom, jak pracovat s informacemi a jak je ověřovat,“ vysvětluje už poněkolikáté na sociálních sítích Feri.

Komentáře pocházejí z odkazu na záznam části pořadu Otázky Václava Moravce, kde jsou připomenuty sliby Miloše Zemana před prezidentskými volbami v lednu 2013. Mimo jiné na videu mluví o tom, že by si v případě zvolení s sebou na Hrad vzal pouze tajemníka a šoféra, za Zemanem se na jednom ze záznamů z kampaně usmívají v té době budoucí kancléř Vratislav Mynář a budoucí zástupce ředitele hradního protokolu Vladimír Kruliš (oba spjati se Stranou práv občanů, dříve Zemanovci).

iFender ( 31. října 2017 12:25 )

Proc lidi voli Babise?Proc voli Zemana?Protoze to panum hercum(prazske kavarne Z.Sverak,Bartoska,Sommerova etc)uz nikdo nezere ty jejich postoje.Maji dost tech radoby demokratu a budizknicemu jako je Kalousek,ODS a socanu.Preslo dalsi priblizne 20 lete obdobi a lide rekli "My jsme porad jeste tady!"

byvalyvoIiccssd4 ( 31. října 2017 06:52 )

A my jsme si do teď mysleli, že jsi členem zdecimované TOP-09. A ty jsi od Okamury.

zvonik54 ( 31. října 2017 06:37 )

 No, moc bych nehrotil, kdo má jaké IQ, když je prý celý český národ ze 70% hlupáků (což je relativní pravda), ale spíš bych vytkl autorovi prohlášení (že chce spíše 5 milionů Muslimů, než 5 milionů voličů pana Zemana!), že si zahrává s vystrašením již tak dost procentuálně národa blbců, což může vést v důsledku vzniku násilí vůči některým lidem proti sobě. A jestli o toto autorovi prohlášení předebvším jde, pak mu to dopřejme! Když jsme taková hovada, tak (údajně ze 70%) si zasloužíme abychom si rozbili držky. Nech se vyplní vůle Boží blahoslavených chudých duchem...

wernerovamagdalena ( 30. října 2017 22:55 )

Je známo, že okamurovci a jejch voliči nejsou moc chytří, každému naletí.

pochcanycarmin ( 30. října 2017 22:30 )

Výborný příspěvek! Už jsem se nad ním udělal! Díky!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa