Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Zeman bude mít za zetě Američana? Přítel dcery Kateřiny si obhlédl Lány

Autor: Jan Kálal - 
30. prosince 2016
18:00

Letos na Vánoce byl s prezidentskou rodinou na zámku v Lánech nový muž. Přítel dcery Miloše Zemana Kateřiny, který se dostal tak daleko, že o něm prezident smýšlí už jako o možném členu rodiny. Tedy potenciálním zeti. Hradní mluvčí Jiří Ovčáček pro Blesk.cz přiblížil, jak to u Zemanů vypadalo, když na Štěpána ve 13 hodin začali v televizi vysílat projev hlavy státu.

O existenci přítele své dcery se Zeman zmínil poprvé pro televizi Nova, která prezidentovo vánoční poselství tradičně produkuje. „Je to Američan, který žije v Anglii,“ řekl, aby dodal: „Docela sympatický kluk a já jsem teď přemýšlel, jak se k němu chovat. Vždycky je něco v životě poprvé, rozumíte. Přichází k vám potenciální zeť a vy se začínáte chovat jako potenciální tchán. A toto je role, kterou zatím neumím hrát, kterou se ještě učím na divadle života.“ 

Nového muže v životě své dcery, která studuje v Británii, uvedl Zeman nepřímo také v pátečním rozhovoru pro Parlamentnílisty.cz. „Setkal jsem se s celou rodinou a dokonce s případným novým členem své rodiny,“ uvedl krom toho, že přes svátky také přiměřeně jedl a hodně spal.

Video  Zeman a jeho poselství: Zase nevynechal migranty. A co mu vadí na sociálních dávkách? 
Video se připravuje ...

Projev se simultánním tlumočením

Lepší představu toho, jak blízko si prezident amerického nápadníka dcery pustil k tělu, poskytl pro Blesk.cz mluvčí Jiří Ovčáček. „S rodinou pana prezidenta strávil v Lánech vánoční svátky. 26. prosince ve 13 hodin pak právě v Lánech ve společnosti pana prezidenta a mě sledoval v televizi Vánoční poselství prezidenta republiky. To mu simultánně do angličtiny tlumočila přítomná dcera pana prezidenta,“ uvedl.

Podle kuloárních informací v minulosti televizi s prezidentem často sledoval i někdejší šéf hradního protokolu Jindřich Forejt. Minimálně na Štěpána tak jeho místo před televizí zastal jiný divák. V budoucnu třeba i otec prezidentových vnoučat.

Hunt ( 31. prosince 2016 10:47 )

zdenekk:ITAR-TASS vydal zprávu,že známý světový blb "krakonos500" kandidoval na funkci Houpač býčích varlat v saratovském kolchozu,ale pro jeho aktivní imbecilitu by mu nemohli svěřit ani násadu od koštěte!

Hunt ( 31. prosince 2016 10:39 )

tgbg:Jestli ten britský Amík nebude z grupy proruských hackerů,které Obama nakopal do zadku a Putin pro něho našel umístěnku v Zemanově tlupě!

Hunt ( 31. prosince 2016 09:03 )

Ano,redaktor zjistil,že klátil a už dělá(ten pisálek) metaře u Komunálních služeb v Dolní Lhotě!

tgbg ( 31. prosince 2016 07:31 )

Zeman jezdí análovat za Putlerem do Ruska, ale najednou mu je USA lepší!!!!

konecnik ( 31. prosince 2016 00:12 )

 Klati ji do konecniku? To redaktor nezjistil

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa