Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Ovčáček chystá vlastní televizní kanál. Zeman bude hvězdou jeho OVTV

Autor: kal - 
6. června 2016
20:45

Radost můžou mít všichni příznivci Miloše Zemana. Zejména ti, kteří mají pocit, že stávající televize nedávají prezidentovi dostatek prostoru. Jeho mluvčí Jiří Ovčáček po experimentech s živými přenosy z krajských cest chystá nový kanál: OVTV. A do redakce Blesk.cz unikl návrh loga vysílání, které nabídne na sociální síti Facebook.

Logo má černobílou podobu, ve které vystupuje písmeno O stylizované do ovčí hlavy. Odtud vede přímý odkaz k Ovčáčkovi. Zkratka je ale dvousečná, odpůrci prezidenta by v ní mohli chybně hledat pokrm z tučnějšího vepřového masa, ovar. Tedy nelichotivou přezdívku hlavy státu.

Sám Ovčáček nechce zatím podobu loga pořadu blíže komentovat. „Z velkého množství návrhu vyberu ten nejlepší,“ uvedl hradní mluvčí pro Blesk.cz. Předtím na Twitteru zmínil, že OVTV představí své oficiální logo už brzy.

Hrad opakovaně kritizoval ČT

Zeman a Ovčáček soustavně kritizují především vysílání České televize, která podle nich o prezidentovi neinformuje dostatečně kvalitně. Navíc má být „hlásnou troubou“ TOP 09. Zástupci ČT takovou kritiku s odkazem na statistiky vystoupení jednotlivých představitelů politických stran odmítají.

Zatímco logo OVTV ještě čeká na potvrzení, jisté je, že prezident Miloš Zeman je každý čtvrtek hostem pořadu Blesk.cz S prezidentem v Lánech. Moderuje ho David Vaníček a na další díl se můžete těšit už v létě.

Připomeňte si zatím poslední díl pořadu S prezidentem v Lánech:

Video  Celý záznam pořadu S prezidentem v Lánech: Chudinka Dusilová i škodlivá inkluze  - Blesk.cz
Video se připravuje ...

Podívejte se na Miloše Zemana na Žofínském fóru:

cestr ( 6. června 2016 23:09 )

Exibionisté, oba

krtek. ( 6. června 2016 21:52 )

no pánbu s náma a zlý pryč

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa