Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Syn Kisky se tajně oženil v Praze: Tátu prezidenta na obřad nepozval!

Autor: shp - 
27. listopadu 2015
10:53

Byl to pro něj den nejcennější a nejdůležitější, přesto na svatbu se svou největší láskou života otce a nejvyššího muže Slovenska nepozval! Andrej Kiska mladší (29) se tajně oženil s Irmou Chmelovou (32) v Praze. Proč ale na obřadu chyběl slovenský prezident?

Nejstarší syn slovenské hlavy státu se rozhodl svůj vztah s Irmou, dcerou exministra kultury, s níž je už dva roky, zpečetit. V srpnu ji na dovolené v Itálii požádal o ruku a o měsíc později si řekli své ano.

Svatbu měli v tajnosti na úřadu v Praze, pouze za přítomnosti dvou svědků. Podle slov prezidentova syna se tak rozhodli, protože to tak oba cítili. „Vzali jsme se v pátek 18. září, řekl Kiska mladší serveru Pluska.sk.

Prsteny na rukou ale ještě nenosí. Na obřadu použili prsteny prarodičů Irmy, které po obřadu ihned vrátili. „Toto byla taková tréninková svatba pro náš vnitřní pocit,“ dodal. Prsteny si na stálo vymění až příští rok.

Tradiční velkolepou svatbu, na kterou chtějí pozvat 120 hostů, právě připravují. A na ní už nebude chybět Andrej Kiska starší s manželkou i rodiče nevěsty. „Budeme ji mít v září někde v Tatrách. Přesné datum ještě nemáme,“ vysvětlil prezidentův syn.

Novomanželé už víc než půl roku žijí společně v pronájmu v Praze. A protože se chtějí v hlavním městě Česka usadit nadobro, pomalu si hledají vlastní bydlení.

Prohlížíme si byty, komunikujeme s architekty. Chtěli bychom něco v centru Prahy, abych to měl blízko do práce, a Irma také nechce bydlet dál od středu města,“ dodal. „Určitě chceme mít vlastní terasu nebo zahrádku,“ uzavřel nakonec.

ccir ( 27. listopadu 2015 13:24 )

Určite nekradne perá, nemá virózu a neudeľuje amnestie väzňom vrahom, zlodejom. A to ťa škrie, že?

ccir ( 27. listopadu 2015 13:21 )

Čítaj celý článok opäť a pozorne! Dozvieš sa viac kto je p. Kiska st. a veru ani zďaleka sa nedá p. prezident porovnávať s tebou, to teda nie. Ty si fakt ťažký omyl!

crush ( 27. listopadu 2015 11:06 )

 Nieje ani z ďaleka najvyšším mužom, to je ťažký omyl, vážení novinári!!! A mladému sa vôbec nedivím, že nestál o ten cirkus okolo seba...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa