Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Takové svatební fotografie jste ještě neviděli! Australan zachycuje svatební dění "v očích hostů"

Autor: rc - 
13. prosince 2015
20:54

Australan Peter Adams-Shawn fotí svatební dění opravdu netradičním způsobem. Nevěstiny přípravy, manželské sliby a následná veselka. Veškeré tyto okamžiky fotograf samouk, který svými snímky předčí i všechny profesionály, vytváří doslova z očí svatebčanů. Podívejte se na jeho unikátní snímky do galerie!

Svatba je pro ženy životní událostí. Do dlouhých bělostných šatů se závojem se oblékají už jako malá děvčátka a své „ano“ trénují před zrcadlem. Když konečně nadejde ta velká chvíle, nic se nesmí nechat náhodě a den s velkým „D“ musí být naprosto perfektní!

Šaty, výzdoba, svatební tabule, hudba a pak hlavně fotografie! Každý okamžik velké události musí být dokonale zvěčněn.

Výběr fotografa je ale velký oříšek. Fotografů profíků je jako máku a jak vybrat toho pravého, který by veselku zachytil naprosto originálním způsobem?

Jedním takovým je Peter Adams- Shawn. Tento fotograf samouk svými netradičními fotografiemi do kapsy strčil všechny profesionály. Australan totiž svatební dění, od příprav po svatební slib a následné oslavy, zachycuje v očích svatebčanů. Podívejte se do galerie na jeho netradiční fotografie! 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi