Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Kiska je Mimoň! Slovenský prezident to schytal za žertovnou fotku

Autor: shp - 
13. srpna 2015
15:35

Že slovenský prezident Andrej Kiska není jenom vrcholový politik, ale také člověk, který se nebojí udělat legraci sám ze sebe, ukázal na svém Facebooku. Nechal se totiž vyfotit v brýlích, které z něj udělaly populárního filmového Mimoně. Jenže hlava Slovenska to za svůj šprým pořádně schytala.

Kiska chtěl Slovákům ukázat, že je kromě prezidenta také otec se smyslem pro humor. „Pro naše děti jsem v první řadě otec, ne prezident. Nemám možnost s nimi být přes celý týden během roku, proto jsem rád, že jsem se jim mohl pár dní během léta věnovat,“ napsal prezident k fotce, kterou nazval Mimoň na dovolené.

K vidění je na ní s brýlemi Mimoně, žluté postavičky, která se objevila již ve třech celovečerních filmech. „Věřím, že i vaše děti mají rády Mimoně. Moje je zbožňují, dnes ze mě udělali jednoho z nich. Tak pěkný zbytek léta všem. I Mimoňům,“ doplnil k fotce.

Jenže foto vtípkem naštval své odpůrce, kteří se do něj na sociální síti pustili. „Nejhorší je, že je takový Mimoň i ve skutečnosti. Je to proamerický prezident, ne slovenský. Já se za něj stydím,“ napsal Ivan C. A další mu přitakávají.

Neuvěřitelné, mediální prezident, který zbohatl na nejchudších přes své finanční společnosti, si nasadil v tričku za 150 eur mimoňské brýle,“ hněvá se Petr S. Ne všichni Slováci se však do Kisky za fotku opírali, některým přišla zábavná. „Toto je prezident, jaký má být,“ napsal Michal K.

ivoadler ( 14. srpna 2015 09:04 )

Že Zeman kope za CZ, to je v pořádku, proto jsem mu dal svůj hlas. Neznamená to ale, že mu sežeru všechno i s navijákem. Nedostatek kritického odstupu od vlastních papalášů je známkou politické nedostatečnosti.

dzelo ( 13. srpna 2015 17:25 )

Jistě přestal na podkladě vaší kritiky jedno si ale zapamatujte ať je Zeman jaký chce ale vždy kope za vlastní lidi a není řiťolezec!

dzelo ( 13. srpna 2015 17:20 )

Je to jen další proamerický řiťolezec který na svoje vlastní lidi kašle jako každý zbohatlík!

ivoadler ( 13. srpna 2015 16:33 )

Pořád je Kiska lepší jako Mimoň než Zeman na nafukovací lodičce na rybníce. Připadal mi v ní jako kuře na pekáči. Už mu to došlo. Po mé kritice s těmi svými plavbami přestal.

anka ( 13. srpna 2015 15:54 )

 Slovensky prezident ma smysl pro humor

Zobrazit celou diskusi