Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Ministryně Šlechtová je v nemocnici. Musela na akutní operaci

Autor: simao - 
13. srpna 2015
17:01

Ministryni pro místní rozvoj Karlu Šlechtovou (za ANO) odvezli v Praze do nemocnice na urgentní operaci v souvislosti s dlouhodobými potížemi s nervy v noze.

"Ministryně pro místní rozvoj Karla Šlechtová bude od středy 12. 8. 2015 několik dní hospitalizována v jedné z pražských nemocnic. Ministryně Šlechtová se podrobí akutnímu chirurgickému zákroku, který souvisí s dlouhodobými potížemi dolní končetiny," uvedlo ministerstvo na svých oficiálních stránkách. 

Ve čtvrtek pak měla Šlechtová podstoupit operaci. "Potíže nervů mé dolní končetiny vyústí zítra v urgentní a bezodkladně nutnou operaci. Snad mi po vyjmutí některé nervy zůstanou," uvedla Šlechtová na svém Facebooku. Na dotaz Blesk.cz, jak operace dopadla a zda je ministryně v pořádku, odpověděla Veronika Vároši z oddělení komunikace: "V tuto chvíli bohužel nevíme."

Na zdravotní potíže Šlechtové upozornil Blesk již dříve. V červnu musela nasadit na nohu ortézu a podobně jako prezident Zeman i ona se opírala při chůzi o hůlku. Přiznala, že na operaci byla již loni. Trpí Mortonovou neuralgií, tedy chronickým a bolestivým zánětem nervu v chodidle.

jity ( 14. srpna 2015 12:28 )

Kdo koho nakopl Krnda nebo Šlechtová? Šlechtové přeji uzdravení, je ji ještě dost málo na to, aby už měla takové problémy se zdravím.

sairait ( 14. srpna 2015 08:12 )

rozhodně nohu má zdravou když s ní nakopala svýho náměstka do varlat

DBBS ( 13. srpna 2015 17:20 )

Tělesně možná, ale jinak má nejen v hlavě pěkně nasráno

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa