Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Tvrdý útok na Sobotku: Je jen Babišova sekretářka, říká senátor Dryml

Že si Sobotka není příliš jisty v kramflecích, dokazuje i tato fotka, na které šmíruje svého ministra.
Že si Sobotka není příliš jisty v kramflecích, dokazuje i tato fotka, na které šmíruje svého ministra.  (Autor: FOTO: Ladislav Křivan)
29. července 2014
10:02

Bývalý poslanec ČSSD a současný senátor Vladimír Dryml se tvrdě opřel do Bohuslava Sobotky. Křeslo premiéra si prý vykoupil za neúměrně vysokou cenu a stala se z něj tak pouze sekretářka ministra financí Andreje Babiše.

"Pan Sobotka je sice předsedou vlády, ovšem reálně působí spíše jako sekretářka ministra financí Andreje Babiše. Kdykoliv dojde k debatě mezi koaličními partnery, stačí vyslovit nahlas slova „předčasné volby“, a v ten moment je ČSSD na ústupu, plně podporující názory hnutí ANO," řekl v rozhovoru pro server krajskelisty.cz senátor.

Dryml, který se s ČSSD rozešel ve zlém, ale kritizuje celou stranu. Na paškál si nedávno vzal i ministra zdravotnictví Svatopluka Němečka. "Je mimořádně neschopný manažer," řekl v reakci na problémy s přijímáním pacientů.

Chce se stát znovu senátorem

Ostrými výroky na adresu členů své bývalé strany se na sebe snaží upozornit zřejmě i kvůli blížícím se volbám do senátu, kde bude o křeslo znovu usilovat. "Určitě kandidovat budu, to je ale vše, co k tomu lze zatím říct," odmítal Dryml serveru idnes.cz prozradit, za kterou stranu či hnutí do voleb půjde.

petr.petrasek1988 ( 22. srpna 2014 12:29 )

Politický šašek a zbabělec? Nespletl jste si Drymla s někým jiným, mně to spíš sedí třeba na toho Sobotku

petr.petrasek1988 ( 22. srpna 2014 12:16 )

S panem senátorem naprosto souhlasím, jen bych ještě dodal, že to Sobotkovi ještě ke všemu vyhovuje. Je to člověk, který vždycky někoho poslouchat a nechal se ovládat. Třeba i když byl ministrem financí, tak ministerstvo vlastně řídili náměstci. Jako politik je naprosto nepoužitelný, chybí mu charisma, ideje, vize, ale i zkušenosti ... Nikoho lepšího pro ovládání si Babiš jako premiéra nemohl přát.

andreslawicky ( 31. července 2014 13:48 )

Jako Senátor je ty troubo něco jako bůh

andreslawicky ( 31. července 2014 13:43 )

Léčíš se někde??

andreslawicky ( 31. července 2014 13:41 )

Dryml je hlavně senátor tím pádem si kdykoli s Babišem a Sobotkou může vytřít p.r.del a je to senátor to znamená hlas a ty bude dnešní koalice potřebovat .Ono Babiš si stále ještě myslí že PS je Agrofert ale to se plete nejdříve si vzal na mušku Urbana z ČSSD ale zapomněl že Urban tam sedí už 20 let a je to kámoš Šloufa a je zcela jasné že ČSSD má dnes dvě frakce jedna je ta od Bohuše a druhou řídí Šlouf skrze lidi jako Urban,Dryml,Škromach a další koně Miloše Ovara

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa