Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Policisté zjišťují, jak Nagyová přišla ke šperkům za miliony: Prohledali obchod s diamanty!

Autor: shp - 
29. dubna 2014
07:36

Policisté, kteří vyšetřují případ Jany Nagyové, dnes již Nečasové, prohledali obchod s diamanty na pražském Žižkově. Chtějí zjistit, jak manželka expremiéra Petra Nečase přišla ke šperkům a dalším cennostem v hodnotě milionů korun, napsala MF Dnes.

Poté, co vyšetřovatelé prohledali luxusní obchody ve vyhlášené ulici Pařížská, se vydali prozkoumat objekt patřící firmě obchodující s diamanty. Policie sice Nečasovou vyšetřuje v kauze trafik poslanců, ale náměstek vrchního státního zástupce v Olomouci Pavel Komár přiznal, že policisty zajímá i původ luxusních věcí, které loni objevili v jejím bytě.

„Intenzivně pracujeme na všech aspektech tohoto trestního řízení a samozřejmě nás zajímá i otázka těchto předmětů. Zabýváme se jejich původem,“ řekl listu žalobce. Jana Nečasová má pro luxusní předměty ve svém bytě vysvětlení, že mnohé z nich byly jen vypůjčené. Právě od firmy sídlící na Žižkově si je měla půjčovat.

Komár přiznal, že v souvislosti s případem Nečasové došlo k domovní prohlídce. „Bylo to v trestní věci, kterou dozorujeme,“ prohlásil. Blíže však zásah komentovat nechtěl. „Důvodem každé domovní prohlídky je snaha najít důkazy a skutečnosti důležité pro trestní řízení,“ doplnil. Podle advokáta manželky Petra Nečase policie nejspíš hledala doklady o půjčce šperků.

anezat ( 1. května 2014 02:07 )

anezat ( 1. května 2014 02:06 )

Nečaska patří do stoky pod Prahou, když trest smrti nemáme.

illis ( 29. dubna 2014 19:51 )

illis ( 29. dubna 2014 19:50 )

Spíše pro její vychytralost , ta věděla moc dobře, za jaké nitky má tahat .

illis ( 29. dubna 2014 19:49 )

jarypadlo To si každý domyslí, kam patří . Přinejhorším do postele Nečasovi . Chudinka, tak ona měla šperky za 10 milionů půjčené a tomu máme věřit. Jenom blázen by jí půjčil šperky za 10 milionů. Já jen nechápu, z čeho zaplatila tři byty v Praze, které nakoupila. Na to by se také měli vyšetřovatelé podívat .

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa