Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Zeman ve Varech: Prezidentská kolona vyděsila řidiče a on havaroval!

Autor: mor, simao - 
13. ledna 2014
17:12

Miloš Zeman vyrazil do Karlovarského kraje a zběsilá jízda limuzín prezidentského doprovodu děsila řidiče na karlovarských silnicích. Jeden z nich byl tak v šoku, že zapomněl brzdit a narval to auta před sebou!

K nehodě došlo u obce Počerny po 12 hodině. Po úzké silnici se tu řítila vládní vozidla, která měla namířeno z úřadu Karlovarského kraje do porcelánky v Nové Roli. „Kolona jedoucí s prezidentem měla světelné výstražné zařízení. Řidič jedoucí v protisměru na to zareagoval tak, že zastavil a do něj pak naboural šofér druhého vozu. Ten se nevěnoval plně řízení,“ popsal nehodu vedoucí dopravního odboru karlovarské policie Pavel Žíha, s tím, že vylučuje zavinění nehody prezidentskými auty.

Škoda na autech: Více jak 100 tisíc!

Vládní kolona pak bez povšimnutí pokračoval v jízdě dál. „Při nehodě došlo pouze ke dvěma lehčím zraněním,“ dodal mluvčí hasičů Martin Kasal. Nepozorný řidič na místě nehody zaplatil blokovou pokutu 500 korun. Škoda na vozidlech přesahuje 100 tisíc korun.

Video  Nehoda v Karlovarském kraji při projetí prezidentské kolony  - Blesk - Kateřina Moravcová
Video se připravuje ...

Zeman pokračoval do porcelánky

K nehodě přitom došlo během prvního dne Zemanovy návštěvy v Karlovarském kraji, kam s prezidentem vyrazila i první dáma Ivana. Kyticí ji uvítal hejtman Josef Novotný (ČSSD), Zemanová však měla separátní program. Zeman se dnes setkal s krajskými představiteli a podepsal se do pamětní knihy kraje. Poté vyrazil pak do sídla společnosti Thun, kde si prohlédl provoz a vyzkoušel dekorování talíře ze sady pro Pražský hrad. Dále pak zamířil na setkání s veřejností v Jáchymově.

honza51 ( 14. ledna 2014 21:01 )

Nenávist k Zemanovi Ti zatemnila mozek . Žádná prezidentská kolona "nedodržuje" předpisy. Mají majáky, mají přednost a s tím nic nenaděláš. A jezdili tak VŠICHNI naši prezidenti, i Havel s Klausem . A ty podlehneš článku, kde nějaký pisálek napíše BLUDY . Pokud vím, tak se tam píše, že auto, před tím "vyděšeným" řidičem zastavilo a ten místo aby se díval na cestu před sebou, tak ASI ČUMĚL NA KOLONU a naboural. Je to 100% JEHO vlastní vina a žádná kolona na tom nemá podíl. A ty se uklidni, nebo ti z toho praskne "žilka".

osinek ( 14. ledna 2014 17:10 )

Copak ta parta komoušů jezdila jak prasata?

osinek ( 14. ledna 2014 17:08 )

Copak prezident je "nadčlověk",který nemusí dodržovat doprav.předpisy? Proč prezident a doprovod nevyraziliz Prahy dříve, aby měli určitou časovou rezervu a nemuseli jet jak šílenci? Netvrdí Zeman, že je prezidentem "dolních 10milionů"? Nechová se Zeman hůř než komunističtí papaláši, kteří si nic podobného nedovolili?

salto ( 14. ledna 2014 07:38 )

Vzpomínám, když byl prezidentem zvolen pan Havel, tak se svými ožralými kumpány testovali, jak jsou pozorní novináři. Vyrazili auty s majáčky cca 120 km/h po Praze, novinářům slíbil, když zachytí jejich odjezd Řád bílého lva. Kdopak si na to pamatujete?

ja_osobne ( 14. ledna 2014 00:04 )

 Kolona se "řítila" rychlostí 44 km/h

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa