Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Samková o Schwarzenbergovi: S ku*vou ukázal svou pravou tvář!

Autor: lvi - 
3. prosince 2013
16:02

Ostře se do svého předsedy obula kontroverzní právnička Klára Samková. Ač je sama členkou TOP09, na Karlu Schwarzenbergovi nenechala nit suchou. A jeho neukojenou ramlici Janu Vopěnkovou vulgárně setřela.

Podle Samkové jsou společnosti „servírováni“ dva Schwarzenbergové. Jeden skutečný a druhý mediální. Exministra zahraničí a svého stranického šéfa pak označila ve svém vyjádření za mystickou osobu.

„Po ovoci jejich poznáte je… k tomu není co dodat. A řeknu to rovnou: pana Schwarzenberga, nejméně od vyhlášení jeho kandidatury, považuji za mystickou osobu, vyskytující se ve dvojím provedení. Jedna je ta skutečná postava, druhá je vytvořená médii. Překrývají se prakticky pouze tím, že nosí stejné jméno a mají stejný výzor. Pravda o tom, kdo je ve skutečnosti kdo, se občas malinko poodhrne ve chvíli, když se obě osoby protnou: jako na příklad ve chvíli, kdy se na mediální scéně objeví pravý, nemediální Schwarzenberg… s k*rvou,“ napsala Samková na svém facebookovém profilu.

Vztah Schwarzenberga a Vopěnkové se provalil poté, co ji jako svůj doprovod představil na vyhlášení Českého slavíka. Posléze vyšla najevo kontroverzní minulost Vopěnkové a objevily se fotky ze lesbických sexuálních orgií na hospodském stole, které otřásly nejedním majestátem...

strnad86 ( 6. prosince 2013 12:12 )

Ahoj , už máte dárky na Vánoce? Portál www.AkceZ.cz Vám jako 1. v ČR vrátí peníze nejen za nákup v e-shopech, ale i za platbu pojištění či půjčku. Podívejte se!

cozumel ( 5. prosince 2013 11:49 )

Kolik Ti platí za reklamu? Jdi už s ní do háje!

strnad86 ( 4. prosince 2013 09:58 )

Čau, už máte vyřešený vánoční dárky? Nakupte si je přes portál www.AkceZ.cz a my Vám vrátíme peníze z každého nákupu. To samé jako 1. v ČR u pojištění, spoření, či hypoték. Stačí se zdarma a bez závazků zaregistrovat.

zabibol ( 4. prosince 2013 09:21 )

Potrefená husa se ozvala.

salto ( 4. prosince 2013 08:01 )

S názory pí. Samkové (obhajoba cigošů) razantně nesouhlasím, ale v tomto případě našlo slepé kuře zrno. Pan kníže je typický produkt aristokracie. Buď měli potomky páni se služtičkami, nebo šlechtičny (to bude jeho případ) s nějakým pohůnkem co kydal hnůj ve stájích. Ona se tak krásně oživí ta zdegenerovaná krev i když Karla měl mít ten pohůnek se služtičkou

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa