Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Paráda na Hradě: Dorazil i vysmátý Dan Hůlka! Zemana chce podporovat dál

Autor: simao - 
29. října 2013
09:36

Daniel Hůlka jako lídr SPOZ Zemanovců v Královéhradeckém kraji neuspěl. Zatímco celostátně získala strana 1,51% procenta, v "Hůkově regionu" to bylo ještě o něco méně - 1,11%. A to je pořádný debakl! Zpěváka to však nejspíš příliš netrápí. Při včerejším předávání vyznamenání na Hradě působil uvolněně a v dobré náladě. Miloše Zemana prý bude podporovat i dál. Zajímavých hostů přitom dorazilo víc. Třeba Jan Fischer, který po delší době opět vyvedl celou rodinu.

Daniel Hůlka jako volební lídr Zemanovců vyhořel. Získal 170 preferenčních hlasů a neobhájil ani post stranické jedničky v Královéhradeckém kraji. "Je to vítězství Babiše a jeho zaplacených kumpánů," rozčaroval ho přitom výsledek voleb a pro deník.cz poznamenal, že chce dál podporovat Miloše Zemana: "Musím ještě přemýšlet, jak. Ale ne v barvách SPOZ, teď už v barvách prezidenta," dodal známý zpěvák.

Vysmátý Hůlka: Zemanovci vyhořeli. No a co

Během kampaně na sebe Hůlka příliš pozornosti neupoutal. Snad jen díky nešťastnému vystoupení v Show Jana Krause, kdy nedokázal kloudně vysvětlit, co to zkratka SPOZ znamená. Dokonce i některými spolu straníky byl Hůlkův výběr do čela krajské kandidátky kritizován. Hůlka se pak během kampaně čas od času objevil na nějakém mítinku, na billboardech nikoli. Jako by nad ním hůlku předem zlomilo stranické vedení. Jenže s SPOZ drsně zúčtovali voliči.neposlali je do Sněmovny, dali jim zoufalých 1,51% hlasů... Hůlka přesto působil při předávání vyznamenání včera na Hradě v dobré náladě. během předvolební kampaně byl zachmuřený, teď se však smál an celé kolo. Vyrazil ostatně na akci, pořádanou jeho oblíbeným prezidentem.

Dorazil i Jan Fischer s rodinou

Na Hradě přitom nemohli chybět ani další hosté. Přišli Václav Klaus s manželkou Livii, kteří Zemana během druhého kola prezidentské volby podporovali stejně jako Hůlka. A dorazil s rodinou - manželkou i synem - neúspěšný prezidentský kandidát Jan Fischer. Zemanův konkurent z prvního kola, který se však po neúspěchu také přiklonil na jeho stranu. A vysloužil si za to dost možná místo ministra financí úřednické vlády Jiřího Rusnoka. Kabinetu, který v očích voličů díky hojné účasti členů ministrů z řad SPOZ dostal na potvrzení svého mandátu 1,51% hlasů... Ale to už Zemanovi věrné tížit nemusí. Prezident je na Hradě dál, i když i on na SPOZ, zdá se, zanevřel. A z Lánského zámečku jim o víkendu vzkázal, ať se nespoléhají na jeho jméno a postaví se na vlastní nohy. I když bez Hůlky.

ko.ko.tek ( 29. října 2013 20:06 )

Jo, mě

abyss ( 29. října 2013 18:21 )

Ještě je podle pravidel přípustný starší tvar slova konsilium. Koncilium je nesmysl

abyss ( 29. října 2013 18:14 )

Blbý jsi ty wimr https://www.google.cz/#q=l%C3%A9ka%C5%99sk%C3%A9+konzilium+milo%C5%A1e+zemana

wimr ( 29. října 2013 17:25 )

jseš blbej ***, tady máš adresu a výňatek z článku, http://www.regiony24.cz/clanek/clanek.aspx?id_clanku=45877 Exprezident podle lékařů z koncilia netrpí bolestmi, je při vědomí a dobře se s ním spolupracuje. Koncilium také vyloučilo onkologický původ současných Havlových potíží. Exprezident sice není na klasické umělé plicní ventilaci, má ale zvláštní masku a dýchání mu usnadňují přístroje. Lékařské koncilium se kvůli Havlovi bude scházet i nadále, a to podle potřeby. Další informace o stavu exprezidenta chtějí odborníci sdělit ve čtvrtek v 15.00, zprávu ale budou mít již ráno. ---------------------------------------------------------------------- Takže vrať školný a neztrapňuj se debile po fotrovi.

dzery ( 29. října 2013 16:27 )

Znáš komunistu kterého by hanba lískala?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa