Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Jihočeský hejtman Zimola: Promluvil o jednání mezi špičkami ČSSD

Jiří Zimola patří mezi pučisty v ČSSD
Jiří Zimola patří mezi pučisty v ČSSD  (Autor: Blesk - Ladislav Křivan)
Autor: hra - 
28. října 2013
13:57

Jihočeský hejtman Jiří Zimola, který je novopečeným poslancem, pokládá volební výsledky ČSSD za totální propadák a v odchodu Sobotky vidí jediné možné řešení. Patří mezi ty, kteří svého šéfa posílají do pekel.

„Místo toho, abychom se bavili o možnostech sestavení vlády a následném plnění programu, řešilo se 5 hodin, kdo by měl vyvodit zodpovědnost,“ popsal nedělní jednání předsednictva své strany hejtman Zimola.

Přesto patřil mezi pučisty, kteří zvedli ruku proti Sobotkovi. „Byl to nejhorší výsledek ČSSD v historii a očekával bych proto, že z toho předseda vyvodí jasnou zodpovědnost. Tak, jak to udělal před třemi roky Jiří Paroubek. Že ho k této reflexi muselo vyzvat předsednictvo, mě rozhodně netěší,“ postěžoval si na svém facebookovém profilu hejtman s tím, že pokud by takto selhal on, je připraven nést stejné důsledky.

zadnice ( 29. října 2013 10:22 )

U Zimoly stačí, že jako většina "politiků" zklamal v manželství a rodině - promtně dle vzoru ostatních si narazil milenku!!!

gabreta ( 28. října 2013 23:17 )

Ano Zimola je opravdu politik na úrovni ČSSD.To je jasný jak facka a taky to předvádí!!

konvalinka1 ( 28. října 2013 21:44 )

Myslela jsem,že pan Zimola je politik na úrovni,ale jeho vyjádření ohledně Sobotky zklamalo. Otevřete oči jihočeský hejtmane.Hašek utopí celou ČSSD. Souhlasím s tím,co napsala praha 48.

minehava ( 28. října 2013 17:12 )

Jezulinko,bylo by zajímavé zjistit,na co použili náhrady ostatní poslanci,vlhké boty si s nimi nefutrovali.Jinak,je to součást příjmů poslance,pipko.Podstata problému je jinde.Už jsem to psala a nechci se opakovat.Jen snad,že nejde o Sobotku,ale o nástroj moci pro Zemana.A Sobotka,vzhledem ke špatné zkušenosti z minulosti,jím být nechce.Proto sáhl Zeman po Haškovi.Vypadá to,že Sobotka nakonec nebude takový srab,za jakého jej považují. Pro praha 48-Zaorálek se postavil za Sobotku. 

namoroman ( 28. října 2013 17:01 )

To je voda na mlýn, co?!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa