Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Liga poražených: Veselý tanec nad hroby poražených politiků

Blesk.cz přináší seznam těch, kterým volby přinesly neúspěch.
Blesk.cz přináší seznam těch, kterým volby přinesly neúspěch.  (Autor: Blesk )
Autor: Aleš Půček - 
26. října 2013
19:35

Vítěz voleb je jasný, Andrej Babiš. Ale poražených, nad jejichž hroby již soupeři vesele tančí je taky dost. Prezidenti Klaus a Zeman, "vítězný" Sobotka či veverka u Okamury Vít Bárta.

Zatímco v Babišově firmě po nečekaném volebním úspěchu oslavují snad i Vodňanská kuřata, mnozí politici musí po volbách sklopit hlavu dolů. Podívejte se na ligu poražených parlamentních voleb.

Mirka Němcová tančila na Titaniku ODS

Na Titaniku ODS prohráli téměř všichni. Volební šéfka Němcová, která stáhla Titanic k historicky nejhoršímu výsledku 7,7 procenta i předseda Kuba, který se nedostal ani do Parlamentu. Ale i na Titaniku může být veselo. Poslanec Marek Benda nemusí ani ve svých 45 letech poprvé do práce. Na poslední chvíli se díky preferenčním hlasům protáhl opět do Sněmovny. Působit tam bude nepřetržitě již dvacet let.

Bohuslav Sobotka: Hašek už tancuje na jeho hrobě

Jeho prohlášení ze sobotního rána, že bude spokojen se ziskem více než třiceti procent vyvolává salvy smíchu. Po zisku 20,5 procent pro ČSSD se nešťastný Sobotka potil a není divu. Hašek již tancuje na jeho hrobě a Sobotka aby si balil kufry.

Těžké saké pro Víta Bártu

Vít Bárta proslul ještě coby majitel Věci veřejných bujarými večírky na nichž teklo francouzské víno proudem. Přestup do stáje japonského samuraje Okamury mu štěstí nepřineslo. Okamurovo hnutí se sice do Parlamentu dostalo, ale samotný Bárta zůstal před jeho branami. Japonské saké bylo pro Víta zkrátka příliš těžké.

Bobošíková, Hlavu dolů a metelesku blesku do práce

Lady Bobo je na porážky zvyklá. Zisk jejího hnutí Hlavu vzhůru 0,42 procenta, ale nestačí ani na státní příspěvek a Bobošíková tak bude muset hledat jiné zdroje financí. Bobošíková, Hlavu dolů a metelesku blesku do práce.

Zemanovci ahóóój

Bizarní partička s podporou získala titěrných 1,5 procenta.  Jediné, čím se tak Zemanovci zapíšou do dějin letošních voleb je bujaré "Ahóóój" jinak tragického ministra dopravy Žáka v poslední předvolební debatě. Zemanovci ahóóój.

Klaus a Zeman se čestně porvali o předposlední místo

Totální porážku si u voleb prožili i oba poslední prezidenti. Miloš Zeman tlačil dopředu své Zemanovce,i exprezident Václav Klaus zase veřejně podpořil Bobošíkové Hlavu vzůru. S ohledem na výsledky se dá říct, že se oba čestně porvali o předposlední místo.

joudajoudovy ( 27. října 2013 15:53 )

mozna by postacila zaloba na podvody pri studiu ci navraceni majetku cirkvim.

osinek ( 27. října 2013 11:02 )

Hašek je Zemanův poskok, kterého "řídil" Zemanův kancléř Mynář (alias zlínský zlodějíček). Jelikož Hašek šel na ruku SPOZ (Strana Přátel opilce Zemana?), volební fiasko SPOZ je rovněž velkou prohrou Haška! Hašek se rovněž shodil tím, že získal "doktorát" (obhajoval rigorózní práci) na univerzitě v zaplivené vesničce Sládkovičovo na slovensko-maďarských hranicích. Proč Hašek neobhajoval rigorózní práci na UK v Praze nebo na Masarykově Univerzitě v Brně!Není Hašek jako odéesačka Řápková, která "si koupila" na profláklé právnické fakultě v Plzni? Hašek, Škromach, benešová a spol. jsou pátou kolonou Zemana v ČSSD. Ti Zemanovi poskoci rozkládají ČSSD dle pokynů Miloše Virózy! Socani by je měli vyrazit Haška, Mynáře a Benešovou z ČSSD. Ať ti Zemanovi poskoci přiznají barvu. Kdyby byli slušní, tak by odešli z ČSSD a vstoupili do SPOZ (Strana Přeběhlíků a Odpadlíků Zemanovci) tak jako bývalí socani Prcina, Koníček nyní členové SPOZ a ministři v rusnokově vládě!

xxxx678 ( 27. října 2013 09:58 )

To by mě zajímalo,jak ho mohl někdo kroužkovat-to nedává vůbec smysl...studenta jednoho

adeso ( 27. října 2013 09:13 )

kdo jde mezi lidi a slibuje, tak vždycky uspěje. A on kopal za sebe. U nás nejvíc procent dostalo ANO - lidi o té straně nic neví, neví jaký má program, ale stačí říct jednou větou, že se bude starat o lidi a výsledek je vidět.

adeso ( 27. října 2013 09:10 )

on jezdil na mítinky a dělal reklamu sám sobě. A že se našlo cca 6000 pitomečků, kteří ho zakroužkovali -to je neštěstí.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa