Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Slunce, seno, Zemanovci: Senátor chytil soka pod krkem za kravatu!

To si začal on, jako by říkal senátor Vladimír Dryml (velké), který se prý dostal na schůzi Zemanovců do kuriozní potyčky. Vlevo šéf strany Zdeněk Štengl
To si začal on, jako by říkal senátor Vladimír Dryml (velké), který se prý dostal na schůzi Zemanovců do kuriozní potyčky. Vlevo šéf strany Zdeněk Štengl  (Autor: Foto Blesk - Zbyněk Pecák)
Autor: simao, ČTK - 
15. září 2013
20:02

Nechybělo málo a na krajské konferenci Zemanovců v Hradci Králové došlo ke rvačce. Senátor Vladimír Dryml zde totiž údajně chytil pod krkem za kravatu nově zvoleného krajského předsedu Matějku. Tahle politická debata byla obzvlášť vášnivá!

Zasedání Zemanovců z Královéhradeckého kraje probíhalo v pořádně vzrušené atmosféře. Dnes zvoleného krajského předsedu Miroslava Matějku  zde za kravatu chytil senátor Vladimír Dryml, se kterým však strana do budoucna jako se senátorem nepočítá. Dryml přitom v prohlášení pro média uvedl, že by si Matějka "zasloužil pár facek, aby se konečně probral".

Dryml: Matějka je velrybář

Dryml totiž viní Matějku z "velrybářství" při náboru straníků. "Odešel z ČSSD do naší strany, kde potom 'velrybářskou metodou' založil účelově několik malých organizací s černými dušemi a nechal se zvolit krajským předsedou," vysvětluje senátor, který sám přišel do Zemanovců z řad ČSSD. Krajský šéf Matějka na potyčku odmítl komentovat. "Na 'vybrané' způsoby chování pana Drymla nebudu reagovat ani je komentovat. Nechci poškozovat SPOZ," řekl jičínský zastupitel.

Zemanovci: Dryml napadl i jednu z organizátorek!

Jenže hradečtí Zemanovci už mají z ostudy kabát, a tak někdo reagovat musel. Vydali proto tiskovou zprávu, ve které stručně oznámili: "Konferenci narušilo nepříliš korektní vystupování senátora Vladimíra Drymla, který byl na konferenci hostem. Již v úvodu napadl jednu z organizátorek a snížil se k verbálnímu i fyzickému napadení jiných delegátů."

Dryml se přitom přiznal, že takové projevy výměny názorů nejsou příliš vhodné. "Ale už to nešlo vydržet. Pan Matějka rozdělil SPOZ v kraji na dva tábory, a způsobil naprostý rozklad," odůvodnil své jednání Dryml. Matějka podle něj stranou v kraji manipuluje.

Slunce, seno a Daniel Hůlka

A protože ve frašce po vzoru populární Troškovy série Slunce, seno... nesmí chybět ani slavný obličej, dostalo se i na Daniela Hůlku. Drymlovi se totiž nelíbí, jakým způsobem se zpěvák stal krajským volebním lídrem. "Dnešní krajská konference se vůbec nezmiňuje o tom, jak se dostal Daniel Hůlka do čela kandidátky. Nebylo hlasováno ani o ostatních místech, která již byla obsazena bez našeho vědomí," uvedl Dryml, který nedávno naopak podporoval nominaci Miroslava Šloufa do čela pražské kandidátky. Podle Matějky nominovalo Hůlku do čela kandidátky vedení strany.

wimr ( 16. září 2013 17:40 )

já mluvím za sebe a ty si vys.er voko debile

komentator ( 16. září 2013 16:06 )

Když je Dryml takový darebák, proč osobně Miloš Viróza přivítal vstup senátory Drymla (Drym se stal senátorem pouze díky podpoře ČSSD, včetně financování předvolební kampaně) do SPOZ?

komentator ( 16. září 2013 16:02 )

Kdo odešel z ČSSD do SPOZ (Strana Přátel Opilce zemana nebo Strana Přátel Organizovaného Zločinu?) Ti největší zloději jako např senátor multimilionář Palas (do Senátu byl zvolen jako člen ČSSD) nebo Koníček atd. Rovněž Dryml byl zvolen do Senátu jen díky podpoře ČSSD,včetně významného finančního příspěvku socanů! Neměla by SPOZ být přejmenována na Stranu Přeběhlíků a Odpadlíků (Zemanovci)?!? Vždyť přeběhlíci a odpadlíci z různyh politických stran drží SPOZ jaktakž na vodou! Není třeba zapomenout na odpadlíka Pecinu, který když se neprosadil v ČSSD, tak před pár týdny vstoupil do SPOZ. Novináři tvrdí, že Prcina se stal ministrem vnitra v Rusnokově vládě neboť slíbil, že před předčasnými volbami vstoupí do SPOZ

komentator ( 16. září 2013 15:47 )

Copak lze poškodit "dobré jméno" Miloše Virózy,který lže,opijí se,je silně závislý na nikotinu a hodí přes palubu i nejlepšího spolupracovníka ,který sehrál klíčovou roli v kariéře Násosky z Vysočiny? Copak se Zeman i díky Šloufovi nestal premiérem a nyní prezidentem? Neodcházel Zeman definitivně minimálně třikrát z politiky? Nejprve odešel Zeman z politiky po skončení svého premiérování! Podruhé (znovu definitivně) odešel Zeman z politiky po neuspěšném pokusu v prezidentských vobách v r.2003! Definitivně (potřetí) odešel Zeman z politiky v r.2010, kdy jako lídr SPOZ v Ústeckém kraji utrpěl debakl ve volbách do Poslanecké Sněmovny v kvétnu r.2010!!!!!! Víte s kým to Zeman projel na celé čáře v Ústeckém kraji v r.2010? Zeman to projel s Paroubkem, který byl lídrem ČSSD v Ústeckém kraji!!

salto ( 16. září 2013 13:42 )

Tak jak je ty nositeli dobré německé krve???? Ještě ti lůza nenabančila??,

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa