Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Janoušek a Bém ovládli Lesy ČR: Víme, kdo je Mrtvej kůň a Pařez

Pavel Bém a podnikatel Roman Janoušekspolu řídili celou Prahu
Pavel Bém a podnikatel Roman Janoušekspolu řídili celou Prahu  (Autor: Blesk)
Autor: oj - 
23. března 2012
18:39

Skandál kolem odposlechů bývalého pražského primátora Pavla Béma a vlivného kmotra Romana Janouška stále roste. O tom, kdo skutečně řídil Prahu pochybuje už jen málokdo. Oba pánové však spolu čile probírali i celostátní témata!

Odposlechy, které získala MF Dnes údajně pořídila BIS. O dva roky později se dostaly do rukou Bártovy bezpečnostní agentury ABL. Jejich obsahem se už zabývá policie. Kriminalisté ve spolupráci s Útvarem pro odhalování organizovaného zločinu a protikorupční policií zkoumají, zda byl skutečně spáchán trestný čin. Způsob vyjadřování v tajných šifrách, to ale rozhodně naznačuje.

Bém: Tam je prostě kauza Pařez...
Janoušek: Ano, kterou vyřeším.
Bém: Kterou, předpokládám, vyřešíš. A pak je tam kauza Mrtvej kůň. A vyřešenej příběh Mrtvýho koně.

Podle informací serveru tyden.cz je Mrtvej kůň bývalý šéf Lesů ČR František Koníček, který pouhý den po tomto telefonátu na svou funkci rezignoval. Den poté na jeho místo nastoupil Jiří Holický. Muž, kterého pánové na záznamu telefonátu označují jako Pařez.

Podnik se z Janouškova vlivu nedokázal vymanit dodnes. Lesům ČR šéfuje Svatopluk Sýkora, kterého přivedl právě Holický.

komentator ( 27. března 2012 09:49 )

Nečas by měl kamžitě ODSTOUPIT!!! Copak Nečas nic nevěděl o řádění odéesáckých kmotrů v Praze ale i jinde v Česku? Vždyť si o zlodějinách odésáckých kmotrů a politiků ODS, kteří šli kmotrům na ruku cvrlikali vrabci na střeše! Navíc jako 1.místopředseda Topolánkovy vlády dostával Nečas zprávy BIS o pronikání podnikatelského podsvětí do nejvyšších pater politiky, včetně odposlouchávaných telefonických rozhovorů! Dle názorů fundovaných právníků měl tehdejší 1.místopředseda vlády Nečas, který dostával zprávy BIS o ŘÁDĚNÍ odéesáckých kmotrů, podat trestní oznámení na ty gaunery, kteří dojili "státní kasu" a rovněž pokladnu Prahy! Jelikož Nečas tehdy "MLČEL", měla by policie zahájit vyšetřování Nečase, že toleroval zlodějiny kmotrů a některých členů vedení ODS! V civilizovaném světě by premiér, který se dopustil podobné chyby jako Nečas (v podstatě kryl zlodějiny) musel okamžitě odstoupit!

hanzohatori ( 26. března 2012 12:13 )

 Jsem zvědavý, co udělají se zločineckým vedením LČR. Tunel století a devastace čského lesnictví, která nemá obdoby snad nikde ve světě. Nebude trvat dlouho a ředitel Sýkora se svými pochopy bude rád, když z této republiky uprchne. Nečasi a Bendle kryjete tunelování státu, jste přímo zodpovědni za to, co se v Lesích ČR děje. Lidi už toho bordelu mají dost a přijdou si pro vás.

namhal ( 26. března 2012 08:24 )

Pravda. Jenom bych dodal že i ČSSD je bolševickej sajrajt se vším co k tomu patří.

namhal ( 26. března 2012 08:22 )

Tomu nevěřím. Přece největší génius soudruh Klaus se neplete. Bém je přece nejlepší rudý primátor Prahy.

komin ( 25. března 2012 18:55 )

je to tady , jak na SIcilii ve 20 letech minuleho stoleti

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa