Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Václav Klaus ml. požádal o rozvod! Kvůli milence Lucii?

Autor: Veronika Pukačová, Eva Tušková, mivrk - 
27. ledna 2012
05:00

Václav Klaus mladší (42) požádal o rozvod se svou ženou Kamilou (39)! Udělal to po dvou letech, co s ní nežije. Proč najednou na oficiální rozsudek tak pospíchá, však prezidentův syn odmítl prozradit. Že by se chystal oženit se svojí přítelkyní, krásnou Lucií (26)? Vždyť ta sama Blesku už dříve svěřila, že s Václavem plánuje rodinu. Ale pozor! Kamila prý žádost stále ještě nepodepsala...

To, že by pracující studentka Lucie chtěla s Václavem děti, přiznala v rozhovoru pro Blesk. „Zatím to není v dohledném horizontu, ale někdy v budoucnu bychom asi rodinu založit chtěli. Vašek si musí vyřešit své rodinné záležitosti, stále se totiž nerozvedl,“ svěřila se.

Přestože Václav oznámil rozchod s manželkou Kamilou už v dubnu 2010, na rozvodové stání příliš nespěchal. Nyní je ale všechno jinak! Podle informací Blesku už podal žádost. Že by snad konečně Lucii, s níž už zhruba rok a půl žije, požádal o ruku?

Oba manželé mlčí

Jenže je tu háček. „Kamila žádost pořád ještě nepodepsala,“ prozradil zdroj blízký rodině. Ten také dodal, že Klaus ml. původně stál o střídavou péči o syna Vojtěcha (15), dceru Kateřinu (13) a syna Jakuba (9). Pak by vůbec neplatil alimenty. Tuto verzi však oba velmi brzy zavrhli. Podle člověka z okolí rodiny navíc prezidentův syn na své děti platí i před rozvodem. Zdroj ale dodal, že při jeho platu by mohl klidně Kamile dávat víc.

Není to prý žádná sláva. Ani jeden z manželů se k rozvodu nechce vyjadřovat. „Dle dohody s manželkou z dubna 2010 se nebudeme k těmto věcem vyjadřovat. Já tuto dohodu dodržím,“ omluvil se Klaus. A mluvit o těchto věcech nechce ani jeho brzy už bývalá manželka Kamila. „Nezlobte se, ale podle dohody s manželem o tom nebudu mluvit,“ napsala v SMS.

Příběh dvou velkých lásek prezidentova staršího syna

Září 1995: Šestadvacetiletý Václav Klaus mladší se oženil se studentkou žurnalistiky Kamilou Pojslovou. Během patnáctiletého manželství se jim narodili synové Vojtěch a Jakub a dcera Kateřina.

Říjen 1998: Václav Klaus se stává ředitelem pražského elitního soukromého gymnázia PORG. Jeho žena Kamila se věnuje novinařině.

Duben 2010: Klaus oznamuje rozchod s manželkou. „Již delší dobu žijeme odděleně. Naše vztahy jsou nadále korektní a společně se podílíme na výchově našich dětí,“ přiznal Klaus Blesku.

Červenec 2011: Prezidentův starší syn ukázal svou o 16 let mladší partnerku poprvé oficiálně na veřejnosti. Vzal ji na filmový festival v Karlových Varech. Přiznal, že už s Lucií skoro rok žije. Sbalil ji v kobyliském baru.

Září 2011: Stydlivá Lucie poskytla první rozhovor, a to reportérce deníku Blesk. Přiznala, že je moc zamilovaná a chce s Václavem rodinu. Klaus mladší navíc dodává, že je Lucie z bohaté rodiny, čímž chce ukázat, že ho dívka nemá pro peníze.

Leden 2012: Vychází najevo, že Klaus mladší už požádal o rozvod. Kamila však na lejstro stále zatím nepřipojila svůj podpis. O rozvodu oba odmítají mluvit.

mirkazam ( 17. července 2012 17:41 )

Je vidět, že u Lucie je to ,,čistá láska ", ale k prachům ..

bobina ( 29. ledna 2012 17:35 )

no bodejť by nebyl vysmátý,když do jeho školy proudí prachy horem dolem a tím pádem nemá žádné existenční problémy! V klídku se rozvede,poplatí alimenty a založí novou rodinu a bude vegetit zase dál! Tady není opravdu co řešit!

medved1939 ( 27. ledna 2012 17:47 )

Jeden vetsi korouhevnik jako druhy,je videt,ze jablko od stromu daleko nepada!

leni141272 ( 27. ledna 2012 15:38 )

ne vzdy, kamarade...kor kdyz synackovi cesticku umete vlivny tatka ... to muze mit v hlave i nakakano !!!

pravicovy_volic ( 27. ledna 2012 15:29 )

Decathlon = komouš, rudý zmr.d,závistivá smradlavá socka, příživník a flákač na Blesku, zaprděný důchodce, duševní impotent, bolševický kretén, buzerant, hovado, zoofil - kozomrd

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa