Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Livia Klausová má zánět ramene: Trpí v bolestech

Autor: oj - 
13. července 2011
08:14

První dáma Livia Klausová (67) má problémy s rameny. Trpí bolestmi, pravděpodobně se jedná o prudký zánět. Přitom se ještě v sobotu účastnila finálového galavečeru karlovarského festivalu.

Zprávu o tom, že by se nacházela na jednotce intenzivní péče Fakultní nemocnice v pražském Motole Hrad vyvrátil. "Nic takového není pravda! První dáma nebyla hospitalizována v Motole, ani nikde jinde." Zprávu dementovala i tisková mluvčí nemocnice Pavlína Danková. První dáma České republiky má prý problémy s páteří, hospitalizována kvůli nim ale není a nebyla.

Náročný festivalový týden, na kterém jí její ženatý syn představil o šestnáct let mladší milenku Lucii Hřebačkovou, se na jejím zdravotním stavu nepochybně podepsal. Neúnavné navštěvování filmů a dlouhá sezení v kinosálech její páteři nepřidaly. Už na oslavě manželových 70. narozenin 19. června si Livia stěžovala, že má bolesti. "Mám úplně stržená ramena," přiznala. O to větší utrpění pro ni bylo, když si musela potřást rukou prakticky s každým ze 300 slavnostních hostí.

handgood ( 14. července 2011 21:53 )

ty, ty jeden cikrte... moc sa mýliš. Robil by ho Dubček.

handgood ( 14. července 2011 21:49 )

TY NIE SI VOL, TY SI KORUNOVANÝ.

husqarnowicz ( 14. července 2011 21:34 )

díval jsem se do rodokmenu, a zjistil jsem, že nemám s nikým z Horních Uher nic společného. Takže jako ateista si můžu oddechnout a říci: zaplaťpámbu!

husqarnowicz ( 14. července 2011 04:50 )

Ať si teď paní tuneldědková představí, že by ještě tři roky měla dělat s těmito zdravotními potížemi např. ve fabrice, na poli, v obchodě, a že by jejího zaměstnavatele vůbec, ale vůbec její nemoc nezajímala,klidně by ji i vyrazil, nemocenskou almužnu by do dostala s velkým zpožděním, a u doktora by platila už jen za to, že vezme v ordinaci za kliku.. Nebojte se, paní Klausová, to bolavé rameno časem přejde...v krematoriu.

12356 ( 13. července 2011 21:10 )

anasyi, taky si myslim, ze 69 je lepsi nez 67...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa