Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Opičáka Obamu posílala mailem, teď se kaje

Americká republikánka Marilyn Davenport rozeslala mailem kolegům koláž, na níž je zobrazena šimpanzí rodinka s potomkem majícím tvář prezidenta Baracka Obamy. Rasistické jí to prý vůbec nepřijde
Americká republikánka Marilyn Davenport rozeslala mailem kolegům koláž, na níž je zobrazena šimpanzí rodinka s potomkem majícím tvář prezidenta Baracka Obamy. Rasistické jí to prý vůbec nepřijde  (Autor: profimedia.cz)
Autor: jos, mivrk - 
19. dubna 2011
13:25

Kalifornská republikánka Marilyn Davenport má styl humoru, který je hodně na hraně. Nebo spíš za hranou. Za opičáka Obamu se omluvila, ale nemyslí si, že by byla rasistkou.

Kalifornská státní úřednice rozesílala Obamovo "rodinné foto" kolegům do mailu. Když vypukl skandál, omluvila se, ale pořád tvrdí, že to nemyslela nijak "rasisticky". Skandální fotomontáž doprovázel tento text: "Teď už víte, proč není žádný rodný list".

Davenport totiž patří mezi stoupence teorie, že Obama se ve skutečnosti nenarodil na Havajských ostrovech, ale mimo území Spojených států a tudíž nemá právo být americkým prezidentem.

Podle jejího šéfa je to ohavné

"Omlouvám se, pokud můj mail někoho urazil. Jednoduše mi všechny ty dotazy na Obamův původ přijdou zábavné," napsala a dodala, že si nějak neuvědomila, že Obama je napůl černý...

Jisté je, že fotka s opicemi bude stát úřednici nejspíš místo. "Jednoduše je to ohavné a kape z toho rasismus, myslím, že by měla odstoupit z našeho výboru," uvedl její šéf Scott Baugh.


jakub-moravec ( 20. dubna 2011 10:04 )

pejsánková, ale Obama přece může strkat své péro do jiné buchty, jenže nesmí na to nikdo přijít. To se bohužel nepodařilo Clintonovi, když to ta jeho k.u.r.v.a. Monika Lewinská vyzradila. Presidenti to holt mají těžké, krást péra můžou, ale strkat péra do jiné buchty už nemůžou.

jakub-moravec ( 19. dubna 2011 16:54 )

Pěkně vtipné, opička s tváří presidenta Obamy, hlavní je že péra NEKRADE!

rezacek ( 19. dubna 2011 16:26 )

... myslim, že ty opice to vezmou sportovně.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa