Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Paroubek: VV jsou Bártova žumpa nevídaných rozměrů

Paroubek se znovu opřel do Bárty.
Paroubek se znovu opřel do Bárty.  (Autor: ČTK)
Autor: ap - 
7. dubna 2011
16:20

Bártova ABL měla údajně vést kompromitující materiály i na Jiřího Paroubka. Tvrdí to on sám s tím, že ve středu mu jeden z poslanců VV předal složku, kterou si na něho Bártova ABL vedla.  Chystá se proto poradit se svým právníkem na dalším postupu vůči Bártovi.

Tenká složka, kterou Paroubek obdržel obsahuje materiály, které si na něho měla vést Bártova bezpečnostní agentura ABL. Předal mu je přý jeden z poslanců VV, což by jenom svědčilo o tom v jaké krizi se strana nachází.

V materiálech, které zveřejnil na svém internetovém portále se mimo jiné tvrdí, že Jiří Paroubek se stal premiérem kvůli tomu, že byl členem muzikálové společnosti, kterou spoluvlastnil Václav Kočka. Ten byl prý Paroubkovým poradce.

Tuto i všechny další informace Paroubek popřel, stranu VV označil za projekt Víta Bárty a za žumpu nevídaných rozměrů.

karel128 ( 8. dubna 2011 08:01 )

Horlivý přispěvatel blábolů, a zastánce KSČSSD, by si již měl "konečně" uvědomit, - místo jen blít na KSČODS -, že to jsou úplně,ale úplně stejné zlodějsko mafiánské strany,...naoko na sebe nadávají, a za rohem jsou velcí kamarádi,..no přeci byli zaučeni bolševickou stranou,i přes SSM, a vzešli z jednoho těsta..!! Takže je nenormální nadávat jen na jednu stranu, všichni se tam moc dobře znají,..jeden na druhého ví kdejakou zlodějnu a spínu..RUKA RUKU MYJE ...,kradly obě strany, hlavně když byly u moci..ksindl...!!

monster13 ( 7. dubna 2011 23:50 )

Paroubek by se přeci spojil i s marťany.

zada ( 7. dubna 2011 21:58 )

No tak teď víme, která bije. Škárka a Kočí jsou pro ODS, ty pečou na tu stranu a Huml peče s Paroubkem. Bárto co sis to tam nasadil. Kdoví, jestli tam nebyli nasazeni od počátku, aby to tam rozvrátili. A Paroubku kdo donášel tobě za celou tu dobu, bez infromací si taky nebyl!!! Když se tak bojíš ABKL, která byla tvoje "vyzvědačská" organizace, ha. Kočka a spol nebo njinak? Kápni Božskou. Vem si Humla do svý nový stranys!!!

zada ( 7. dubna 2011 21:55 )

Paroubku zadrž, ty jsi nebyl lepší, těch různej financí co jste dostali od firem, hele buď rád, že se v tom nikdo nevrtá, jen tvoje ex dostala od Metrostavu "na charitu" nebo na co!! ještě se tím chlubili na svých www. A poslaci ČSSD to nebyli žádný neviňátka - grossem počánaje a těmi na městech konče. A tvoji přáátelo z ústeckaq taky nejsou žádní "nick", že jo!!! Paroubku, ty máš strach,? aby se neprovalilo i něco na tebe. Neboj jen vystrčíš hlavu, už po tobě půjdou a nebudou to VV. Na tebe platil Topolánek a spol.

gevi ( 7. dubna 2011 21:25 )

Jen technická: Augiášův chlív není v Bibli. Je to za starých řeckých bájí, konkrétně o Herkulovi.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa