Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Paroubková a Grossová: To jsou ale kamarádky!

Autor: lara, josK - 
21. října 2010
16:43

Tak tyhle dvě blondýny se hledaly, až se našly! Manželka bývalého šéfa socanů Jiřího Paroubka Petra (37) našla společnou řeč s manželkou expremiéra a Stanislava Grose Šárkou (41). Manželky padlých politiků se potkaly na premiéře muzikálu Ať žije rokenrol! v Divadle Broadway.

Zatímco Šárka Grossová dorazila na premiéru s manželem a dcerou Denisou, paní Petra si za kulturou vyšla s kamarádkou. Manželky odpadlých politiků se tváří v tvář setkaly v útrobách divadla o přestávce.

Formálně se pozdravily a několik minut setrvaly v přátelském rozhovoru. Zda se dámy bavily o dětech, nebo řešily právě probíhající představení, není známo. Ale podle úsměvů bylo zřejmé, že se rády vidí.

Obě blondýnky byly oblečeny do černé, ale na první pohled bylo zřejmé, že to Petře sluší víc. V černých pouzdrových šatech a lodičkách na vysokém podpatku jí to opravdu seklo. Šárka v podivném saku s výšivkami a nehty zdobenými zářivými flitry proti ní vypadala jako od kolotočů.

Na premiéře muzikálu z pera Petra Jandy a Karla Šípa se objevila i bývalá produkční divadla Broadway, manželka Karla Gotta Ivana. "Moc se mi to líbilo, opravdu jsem se bavila. Honza Toužimský a Lucka Vondráčková jsou výborní," netajila své nadšení Ivana. Po dlouhé době se herečka Kateřina Herčíková objevila na veřejnosti s manželem, veterinářem Janem Herčíkem.

ondra74 ( 23. října 2010 14:25 )

a co tak zkorumpovani soudci a politici, napr, nechodme daleko socan Gross, ty ti Sally47 nevadi? Ze by se clankem ti bulvarnici dotkli tveho idolu Petruse Diorovny Nosate?

ondra74 ( 23. října 2010 14:22 )

no, lepe to nejde snad ani vystihnout, dalsich komentaru netreba a jen tak mimochodem, nezda se vam podobou tak kamaradka Petruse Nosate, ze se podoba bejvalce #1 Zuzana (teda v mladsim vydani).

hellga ( 23. října 2010 01:08 )

ellora_danen ( 22. října 2010 13:57 )

vrána k vráně sedá...tady by to spíš mohlo být - husa k huse...

sally47 ( 21. října 2010 20:48 )

P.Parkanová by byla určitě jednička!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa