Mezi stálé tváře divadla Broadway proniklo hodně neokoukaných, takže je téměř stoprocentní, že na premiéře se objeví nové nebo obměněné dvojice. Mezi zákulisními drbnami se zatím nejvíc probírá jiskření mezi Lucií Vondráčkovou (30) a Tomášem Löblem (24), kteří v muzikálu představují mileneckou dvojici.

Divadla v sobě skrývají afrodiziakum

"Lucka je moc fajn holka, která skvěle tancuje a zpívá. Zatím jsme na začátku, ale myslím, že jsme si hodně sedli," tvrdí pohledný zpěvák, který hraje jednu z hlavních rolí v muzikálu Děti ráje. Tomáš je velmi pohledný a milý, takže není divu, že vedle něj Lucie jen září. Oba jsou nezadaní a Tomáš se hodně podobá poslednímu příteli Lucky, krasobruslařovi Tomáši Vernerovi. Roztomilý kukuč, světlé vlasy, o šest let mladší...

"Před několika dny jsme začali zkoušet, takže se ke mně ještě žádné drby nedonesly," směje se PR manažerka divadla Broadway Martina Jandová.

Na prknech divadel Hybernia a Broadway už vzniklo nesčetně nových mileneckých párů. Vzpomeňme na výměnu manželek v podání Josefa Vojtka a bývalých kamarádek, tanečnic Libušky a Jovanky, režisér Filip Renč má v portfoliu rozpad manželství Kristiny Kloubkové a Alana Bastiena, pak poměr se Šárkou Vaňkovou, se kterou před ním randil Dan Hůlka. A takhle by jsme mohli pokračovat do nekonečna...

Vondráčková už zase skáče

Vondráčková měla před časem velké zdravotní problémy s dolními končetinami, ale momentálně by nikdo nepoznal, že byla po operaci několik týdnů upoutána na invalidní vozík.

"Lucie je profesionálka ve všech parametrech, které role Yvetty vyžaduje. A to není málo. Baví mě na ní kombinace chytré, dospělé, vzdělané ženské a té dívčí vizáže a půvabu. Umí se dětsky nadchnout, když jí něco jde a zároveň si za mnou dojde s připomínkou, že gradace té písně by byla větší, kdybych změnila choreografii v poslední části. A má pravdu a já to uznám. Prostě profesionálka. To, že je po operaci chodidel, se dozvídám až od vás, nepoznala jsem to," tvrdí choreografka muzikálu Jana Hanušová.