Na Českém lvu zřejmě nebylo osamělejší ženy než Lucky Vondráčkové. Na udílení filmových cen dorazila bez partnera, a možná proto se po celou dobu objevoval úsměv na její tváři jen velmi výjimečně. Vondráčková navíc stále ještě není stoprocentně zdravá po náročné operaci nohou, kvůli které byla dokonce půl roku na invalidním vozíku.

„Nějaká omezení tam furt ještě jsou,“ smutně přiznala herečka. Té se nedaří ani v osobním životě. Od doby, kdy se rozešla s krasobruslařem Tomášem Vernerem, zeje po jejím boku prázdné místo. „Láska se prostě nedá naplánovat,“ krčí bezradně rameny Vondráčková.

Fotogalerie
5 fotografií

Ta ovšem na Českém lvu nebyla osamělou ženou zdaleka jedinou. S trochou nadsázky by se dal letošní Český lev označit za klub osamělých žen. Bez partnera totiž také dorazila například vítězka Jana Plodková, Veronika Freimanová, Martha Issová, Zlata Adamovská nebo třeba Míša Kuklová.

„V mém životě teď není žádný muž,“ prozradila Plodková, kterou tak na Lvy doprovodila maminka. To Veronika Freimannová, kterou její manžel, režisér Jaroslav Brabec, opustil před více jak rokem, kdy odešel k ženě Jiřího Menzela Olze Kelymanové, vzala s sebou svou mladší dceru.

Bez chlapa dorazila i herečka Jitka Čvančarová. Že by odkopla svého partnera, herce Jiřího Hánu poté, co vyšlo najevo, že je už dlouho zadaný?

Bez přítele Jakuba Prachaře se dostavila herečka Martha Issová. „Nerozešli jsme se, jen Jakub dneska prostě nemohl,“ vysvětlila Issová, která kvůli velmi těžké viróze, výrazně zhubla. Po delším čase se ve společnosti zjevila i herečka Míša Kuklová, které to po porodu náramně slušelo. „Dneska jsem tu sama, všichni mne opustili,“ se smíchem řekla herečka, která žije s podnikatelem Romanem Holomkem, se kterým má i ročního syna.

515641 Františka: Český lev líně zakňoural. Žádný glamour řev se nekonal
Autor: 
Jitka Čvančarová: Bez podprsenky i bez milence
515748:gallery:true:true Jana Plodková: Svlékám se za peníze!
515621:gallery:true:true Český lev: Vyhrál Protektor, moderátoři pokulhávali
Autor: 
Hádek a Voříšková: Dali to znovu dohromady!
515916:gallery:true:true Polívkovi: Bolek na ex, dcera na sex!