Herečka a zpěvačka Jitka Čvančarová budila rozruch jednak svými sexy červenými minišaty, pod které si očividně nevzala podprsenku, takže přítomní pánové směle pustili své oči na pastvu. Jednak se však Jitka dostávala do řečí kvůli svým nevyřešeným milostným vztahům.

Jitka Čvančarová byla totiž před nedávnem přistižena s novým milencem, hercem Jiřím Hánou. Jak ovšem zjistil Blesk.cz, Jiří Hána má již roky jednu a tu samou přítelkyni. Právě proto Jitka o svém novém partnerovi na veřejnosti nikdy příliš nemluvila. Věděla moc dobře proč. „Důvodem, proč to tak tajili, je fakt, že Jirka má dlouholetou přítelkyni, kterou všichni dobře znají. Ta samozřejmě o tom, že Hána chodí i s Švancarovou, vůbec nevěděla,“ prozradil Blesk.cz zdroj z okolí páru. Jenomže tahle věc se stala už veřejným tajemstvím, takže si o ní na afterparty na Českém lvu šuškali všichni.


A aby toho nebylo málo, panuje podezření, že Jitka, která skoro celý večer trávila po boku Terezy Brodské, jež na začátku slavnostního večera přebírala Českého lva za celoživotní přínos pro český film za svou nemocnou matku Janu Brejchovou, má pletky dokonce s Peterem Kovarčíkem. Tedy bývalým partnerem herečky Kateřiny Brožové. „Já už nechci být s panem Kovarčíkem spojována. Pokud vím, tak teď Kovarčík chodí s Jitkou Čvančarovou,“ nechala se nedávno slyšet sociální demokratka Brožová.

Ženy z českého showbyznysu jsou prostě v poslední době celé opuštěné. Jen s kamarádkou krom Jitky dorazila například také Lucka Vondráčková, Zlata Adamovská nebo Míša Kuklová. Co se to děje? To jaro by už mělo přijít co nejdříve, aby zase zařídilo nějakou novou lásku, nemyslíte?

515641 Františka: Český lev líně zakňoural. Žádný glamour řev se nekonal
515621 Protektor vyhrál na plné čáře. Moderátoři zato pokulhávali
515748:gallery:true:true Sexy Plodková: Svlékla se za peníze
Kryštof Hádek a Tereza Voříšková - Krásný, herecky úspěšný pár se dal zase dohromady. Oblek Hádka je standard, kravata mohla být vyladěnější. Kabát Terezy ´považuji za zajímavý a hezké byly i hladké koktejly pod ním. Střevíčky měly být uzavřené.
Autor: Pavel Machan, Martin Mithofer, Michal Šula
Hádek a Voříšková: Dali to znovu dohromady!

 

Fotogalerie
2 fotografie