Když deník Aha odhalil nového milence herečky Jitky Čvančarové, kterým je její herecký kolegy Jiří Hána, vyvolalo to vlnu překvapivých reakcí. Blesk.cz se ozval například zdroj, který tvrdí, že Hána má vedle Čvančarové ještě dlouholetou přítelkyni.

Fotogalerie
4 fotografie

„Jiří vztah s Jitkou před svým okolím úzkostlivě tajili. Skoro nikdo z jejich kamarádů o tom nevěděl. Když to vyšlo najevo, bylo to pro všechny velkým překvapením,“ napsal nám zdroj, který tvrdí, že je z blízkého okolí Hány. „Důvodem, proč to tak tajili, je fakt, že Jirka má dlouholetou přítelkyni, kterou všichni dobře znají. Ta samozřejmě o tom, že Hána chodí i s Čvančarovou vůbec nevěděla,“ dodal náš zdroj.

Čvančarová odmítla svůj vztah s Hánou jakkoliv komentovat. To Hána skutečnost, že má dlouholetou přítelkyni před časem sám přiznal v jednom z internetových rozhorů. „S přítelkyní se teď chystáme na dovolenou,“ řekl Hána.

Otázkou zůstává, jestli o Hánově přítelkyni Čvančarová věděla a případně jak se tento milostný trojúhelník bude dál vyvíjet. Při tom před časem Kateřina Brožová prohlásila, že s krásnou herečkou chodí její bývalý partner Peter Kovarčík. „Já už nechci být s panem Kovarčíkem spojována. Pokud vím, tak teď Kovarčík chodí s Jitkou Čvančarovou,“ řekl Brožová. Takže je možné, že v případě krásné herečky nejde o milenecký trojúhelník ale čtyřúhelník.