Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Fico: Slovensko je svobodné až od roku 1993!

Robert Fico šokoval výrokem o Slovensku, svobodném až od roku 1993...
Robert Fico šokoval výrokem o Slovensku, svobodném až od roku 1993...  (Autor: ČTK)
Autor: bel - 
8. dubna 2010
16:28

Tak tenhle výrok slovenský premiér Robert Fico nemohl myslet vážně! Ve svém projevu během návštěvy prezidenta Dmitrije Medveděva na Slovensku totiž Fico prohlásil, že 'Slovensko je svobodné až od roku 1993'.

Pokud se tedy v Česku cítí pod útlakem, proč k nám Fico jezdí? Na tento jednoduchý dotaz Blesku nebyla premiérova mluvčí Silvia Glendová schopna odpovědět. A jak jeho přítel svůj podivný výrok vlastně myslel, nevěděl ani šéf ČSSD a Ficův přítel Jiří Paroubek!

Výroky svého premiéra usměrňoval až šéf Slovenské národní strany Ján Slota. "Pro všechny Slováky je velmi důležitý samostatný stát a asi v tomto smyslu to pan premiér myslel," chabě obhajoval Roberta Ficu Slota.

Současný slovenský premiér je již svými neomalenými výroky proslulý. V roce 2008 například prohlásil rozčílený Fico slovenské novináře za idioty, kteří škodí Slovensku. Reagoval tak na kritiku, které ho slovenské deníky podrobovaly.

Mohutné kritice předseda vládní strany předseda nejsilnější strany Směr čelí také kvůli podpoře kontroverzního Vlasteneckého zákona, který mimojiné nařizuje povinné zpívání slovenské národní hymny na škoolách.

milan222 ( 13. dubna 2010 00:50 )

Precital som uz vela clankov, ale toto uz nie je bulvar, toto je uz bulvarny medialny terorizmus.Totalne, absolutne klamstva a bezocivo neuveritelna manipulacia. Sledoval som cely ceremonial a toto Fico absolutne nepoovedal. Veta : Slovensko je svobodné až od roku 1993', je totalne zmanipulovana a prekrutena. Ani neverim, ze vobec kontaktovali jeho hovorkynu, vsetko si to vymysleli, napisali aj okomentovali. Mna by zaujimalo, ci sa ten autor tohto clanku moze pozriet na seba v zrkadla, pretoze ja by som sa povracal zo seba na jeho mieste. Nema absolutne ziadnu moralku, len zaujem zvysit takymito ubohymi nechutnymi paskvilmi naklad tejto bulvarnej stoky. Zasievat medzi Cechov a Slovakov nenavist len preto, aby zvysil naklad o1000 vytiskov, je skutocne dokazom ludskeho suterenu autora .Dusevne zdravy clovek nemoze tymto nehoraznostiam uverit...

darika ( 10. dubna 2010 16:45 )

Jestli jsou Slováci svobodní od roku 1993, kdy chtěli dosáhnout vlastní identity, tak ať mi vysvětlí proč sem pořád v takovém množství lezou???? Proč nepasou v Tatrách ty své ovce nebo krávy a cpou se nám na naše vysoké školy. Proč naši studenti platí soukromé priváty a koleje jsou zabrány studenty ze Slovenska. Proč sem lezou za prací, když jim tady tak strašně ubližovali. Proč je Slováků tady cca 10 víc než Čechů na Slovensku??? Ať radši drží hubu a jsou rádi že jsou!

mirzim ( 10. dubna 2010 13:17 )

kdyby nebylo iniciativy Masaryka, Štefánika, hrstky pokrokových Slováků a Martinské deklarace, nevzniklo by Československo a dodnes by bylo Slovensko severními Uhry. Kdyby nebylo českých učitelů, tak by byla na Slovensku úroveň vzdělání asi jako v Nepálu. Kdyby nebylo fašistického Slovenského státu, tak by "slavná" Bratislava byla pořád Presburgem. Kdyby nebylo Husáka a jeho "smyslu pro spravedlivý" st. rozpočet tzv. půl na půl, který trvale poškozoval Čechy, tak by se na Slovensku pořád pouze česaly ovce. A nějakej nacionalista Fico má tu drzost a mluví o svobodě až od roku 1993?! Co však lze očekávat od primitiva, který je obklopen dalšími náckami typu Slota, Mečiar, Gašparovič a který má v kanclu sochu Jánošíka, středověkého žoldáka, žháře a lupiče? Odpovím si, nic dobrého. Budocnost však ukáže, proč ho většina Slováků volí. V horizontu pár let bude Slovensko ruskou gubernyjí na úrovni dnešního Řecka.

nikto nevie ( 10. dubna 2010 09:16 )

Hele čoboláku táhni milovat Slováky domů na do Horních Uher a buznu slanečka si vem i s rypajdou Kováčovou a čobolákomilem Paroubkem sebou.

nikto nevie ( 10. dubna 2010 09:09 )

Souhlas jen s výhranou, že Fico je nejen křiloun, ale i komunistický pablb s turbotiulem z výjezdního školení komunistické mládeže.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa