Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Exministr Urban se rozvádí: V Toskánsku si užíval s milenkou

Autor: šim, INT - 
28. srpna 2009
08:23

Letní aféra Toskánsko vydala ze svých spárů na denní světlo další pikantérii. Exministr Milan Urban (50, ČSSD), který se objevil jako host na jachtě lobbisty ČEZu Vladimíra Johanese, si slunnou Itálii podle deníku Aha! užíval se svou blonďatou asistentkou. Co na to říká jeho manželka?

"Jmenuje se Helena Žídková, je to moje partnerka se kterou žiji,“ řekl Urban deníku Aha!, který o Urbanově milence informoval jako první.

Žídková je Urbanovou dlouholetou asistentkou, již od dob, kdy se před pěti lety stal ministrem průmyslu a obchodu.



Co na to říká Urbanova manželka Miroslava (49)? Ne mnoho. Sama totiž má nového partnera. Manželé Urbanovi v současné chvíli řeší rozvod. „To je přeci každého věc, s kým jede na dovolenou,“ komentovala toskánské fotografie paní Urbanová.

Italská aféra rozhýbala stojaté letní vody českého politického rybníčku. Největší poprask vzbudil Mirek Topolánek, a to zejména proto, že nedokázal vysvětlit, kolik ho dovolená stála a kde na ni vůbec vzal, natož pak proč se na ní scházel s vlivnými lobbisty. Ani Topolánek, ani jeho pravá ruka Marek Dalík se stále neuvedli, komu že patří luxusní vila, v níž u moře pobývali.

Toskánsko je podle Topolánka zemí zaslíbenou. Jak to vypadá, alespoň tedy pro české politiky. Kdo všechno v Itálii trávil svou dovolenou? Podívejte se zde!

drobek ( 28. srpna 2009 21:43 )

jo za ty zásluhy tak 10 na tvrdo

evolucius ( 28. srpna 2009 15:35 )

...nebo alespoň nepopíratelný bolševický původ,tím více se to cpe na jachty a do luxusních letovisek,a vůbec se to chová jak z filmů s Funésem,když hrál boháče...jenže tihle to dělají za státní prachy,pakáž bolševická...ať už jsou z ČSSD nebo ODS...tak doufám že víte koho NEVOLIT=nebýt za voly...

makmark ( 28. srpna 2009 14:58 )

neurážej Turecko, to funguje výborně

makmark ( 28. srpna 2009 13:14 )

no comment, ať si před smrtí ještě užije, za naše...

zdepa ( 28. srpna 2009 13:04 )

Navíc patří mezi nejneschopnější politiky a ministrem je pouze z leknutí Paroubka. Politika je plná takových Urbanů a proto jsme ve srabu. Stačí se podívat na profláknutý ksicht nebo ho někdy slyšet mluvit.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa