Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Topolánek: Omlouvám se, že beru víc než vy

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: map - 
1. prosince 2009
05:00

Šéf ODS Mirek Topolánek se omluvil za skandál, který se rozpoutal kolem jeho letní dovolené v Toskánsku. Takovou chybu už neudělám, řekl pro Týden.cz.

Topolánek ale trvá na tom, že jediným problémem bylo, že výběrem destinace dával příliš na odiv, že si s Lucií Talmanovou za měsíc vydělají to, co jiní lidé za rok.

„Ve chvíli, kdy lidé mají hluboko do kapsy, tak to, že já se svou partnerkou vyděláváme za měsíc asi tolik, co oni třeba za rok, dávat na odiv... To je velká chyba,“ vysvětlil Topolánek. Neměl prý myslet na sebe, ale na volby.

„Samozřejmě všichni vědí, že nás kauza Toskánsko objektivně poškodila. To přiznávám i já. A za to se s celou pokorou omlouvám,“ řekl Topolánek. Mohl prý zvolit skromnější rekreaci a jet třeba na Máchovo jezero nebo do Chorvatska, ale opravdu si potřeboval odpočinout.

„Moje vysněná cesta do Toskánska byla určitá míra zpupnosti, kterou v sobě někdy trochu nosím,“ řekl šéf ODS. Jedním dechem ale připustil, že příští dovolenou nestráví v tuzemsku či v nějaké levné destinaci jako šéf ČSSD Jiří Paroubek. „To je strašně umělé. Speciálně od něho, který proslul poměrně nákladným životem. A nejenom v Praze.“ Topolánek ale příště prý předem oznámí, kam jede.

kobedunker ( 1. prosince 2009 16:49 )

spíš výsměch, že vydělává víc než my a přitom dělá velký kulový

kozelch ( 1. prosince 2009 16:41 )

...HALELUJÁÁÁ, chvalme Mirka !!! BLIK !!! ... a svatozář nad hlavou jeho zářiti počala.

loulou ( 1. prosince 2009 16:36 )

jo a mezi náma mezi nohama teda nic moc dle fotek a ani miliony to nespravěj

loulou ( 1. prosince 2009 16:34 )

ježiši to je ,ale k.o.k.o.t... on je především dost inetligentně podprůměrný sobec ,ale o tom se už radši nevyjadřuje. Holt straky modré uměj jenom kalkulovat a przitovat na druhých Ale Myrdo nekřič nahlas dnes je tak a zítra může být jinak

rendulka001 ( 1. prosince 2009 15:29 )

měl za to svý odhalený péro.netoužím po ničem víc,než otevřít ráno noviny a tam vidět ten jeho ZTOPOŘENEJ penis.to se neumí ukočírovat?Proto je tů všechno na pí.u.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa