Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Rozvod před volbami: ODS se bojí války Topolánkových

Mirek Topolánek se svojí - brzy bývalou - manželkou.
Mirek Topolánek se svojí - brzy bývalou - manželkou.  (Autor: Archív)
12. prosince 2009
05:00

Rozvodové stání šéfa ODS Mirka Topolánka bude podle jeho advokáta nařízeno zřejmě na leden. A protože se dosud jeho žena Pavla tomuto kroku bránila, ODS je nervózní.

Proběhne to v klidu, nebo po vzoru Války Roseových? Podle informací serveru Týden.cz mají modří ptáci strach, aby jim to neuškodilo v jarních volbách.

„Musíme být připraveni jak na rozvod krátký a poklidný, tak i na případný italský,“ řekl serveru volební manažer Ivan Langer. Přesto si ale myslí, že i dramatický rozvod je lepší, než kdyby Topolánek dál neřešil, že žije s Lucií Talmanovou. „Mirek je moc velký kluk na to, aby se nám zpovídal. Ale nemám od něj žádný signál, že by v tom rozvodu měl být větší problém,“ dodal Langer.

Topolánkovi straničtí kolegové prý věří, že je s Pavlou domluven na majetkovém vyrovnání, jinak by se snad nepouštěl před volbami do rozvodové bitvy. Topolánkovi společně vlastní byt na Hradčanech za 8,5 milionu korun zatížený asi čtyřmilionovou hypotékou a chalupu v Čeladné za 1,5 milionu. Podle neoficiálních zdrojů žádá Pavla odškodné 15 milionů.

jarypadlo ( 13. prosince 2009 14:34 )

+ODStrašující Omodrale Demokratičtí Soudruzi můžou klidně spát.JuD.-ové Benda,Jančík,Řápková a pod.jsou zárukou jejich volebního úspěchu.

klotilda ( 13. prosince 2009 11:25 )

Rodičovství je větší závazek než manželství.Z hlediska právního jistě o bigamii nejde,z hlediska morálního ano.Strana se nebojí,že předsedu zavřou ale že bude poškozena jeho pověst.To již nelze.

bosomfriend ( 12. prosince 2009 20:28 )

tak je načase toho šaška a trupce zase sundat. A´T dokáže s prázdnou kapsou a mozkem začít znovu .

icir ( 12. prosince 2009 14:23 )

Pardon,dojmy s dojmy

icir ( 12. prosince 2009 14:22 )

Klotildo,asi nevíš,co je to bigamie. On se jako podle Tebe nerozvedl a znovu se oženil ?? Prosím nepleť si pojmy z dojmy

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa