Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Našli jsme tajný byt Topolánka! Otevřela nám Talmanová

Toto je dům, ve kterém Mirek Topolánek bydlí s Lucií Talmanovou.
Toto je dům, ve kterém Mirek Topolánek bydlí s Lucií Talmanovou.  (Autor: Zbyněk Pecák)
Autor: Tomáš Belica - 
20. prosince 2009
05:15

Na zvoncích nejsou, v domě na schránkách jakbysmet a podle neoznačených dveří byste nový byt předsedy ODS Mirka Topolánka a jeho partnerky Lucie Talmanové také těžko hledali.

Jenže Blesk ví přesně, kde se nové hnízdečko lásky šéfa ODS a jeho partnerky v pražském domě v ulici V Kolkovně nachází. Jak to zjistil? Dveře Blesku totiž, trochu neopatrně, otevřela přímo Lucie Talmanová.

Topolánek s Talmanovou mají pro pražské Staré Město slabost. Do nového bytu se přestěhovali z jen pár metrů vzdálené Dušní, kde Talmanové vypršela smlouva s na tuhle část metropole směšným regulovaným nájmem 14 tisíc korun měsíčně. V novém bytě teď Topolánek platí tržní nájem, který se za byt v této lokalitě pohybuje kolem 50 tisíc korun. „Bydlí tady a nejsou s ním žádné problémy,“ potvrdil Blesku jeden z obyvatel domu. Tam se šéf ODS stěhoval svépomocí, když ho Blesk dříve přistihl, jak se po večerech lopotí do domu s vysavačem a bednami.

Toto je dům, ve kterém Mirek Topolánek bydlí s Lucií Talmanovou. Toto je dům, ve kterém Mirek Topolánek bydlí s Lucií Talmanovou. | Zbyněk Pecák

Své soukromí si ale Topolánek střeží jako oko v hlavě. Zmínku o tom, že tady bydlí šéf ODS, totiž nikde v domě nenajdete. Blesku ovšem netrvalo dlouho a konkrétní byt našel. Zvoněním na všechny byty se redaktor Blesku dopátral, kde Topolánek s Talmanovou žijí. A zatímco ostatní obyvatelé redaktora chvíli prohlíželi přes kukátko, nebo se s ním bavili přes dveře, Talmanová neprozíravě redaktorovi Blesku otevřela hned.

Komu platí nájem, se ale Topolánkovi sdělovat nechtělo. Jeho mluvčí k tomu jen dodal. „Sdělovat jméno vlastníka považuje za nepodstatné, neboť snad ani Mirek Topolánek ho nezná, jedná se o čistě soukromou věc,“ řekl Martin Kupka a dodal: „Opravdu v tom není nic nekalého.“

anasyi ( 21. prosince 2009 12:43 )

muj domaci se jmenuje Mario Martino Sanchaz de Marisio Teresa Pulpino Alfobrino le Pescadio

anasyi ( 21. prosince 2009 12:39 )

no,kdyz se do psani prispevku pripoji i emoce.....

frigo ( 21. prosince 2009 09:31 )

a začněte makat ! Každý svého štěstí strůjcem. Je mi úplně jedno, kde bydlí kdokoliv, hlavně že mám kde bydlet já. Je mi úplně fuk, co blekotá Paro.prase nebo kdo je superstar. Každý rozumný člověk pochopí, že je to v.ul a že nám díky českému vítězi superstar chleba nezlevní. Takže.. vyhrnout rukávy a makat. To je to jediné, co normální lidi můžou dělat.

olmil ( 20. prosince 2009 19:05 )

A můžete mi říci čím ?

quasimodo ( 20. prosince 2009 18:00 )

a s jakou radosti, jak tento paskvil poskodil za posledni rok CR, to se nepovedlo nikomu.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa