Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

S mrtvým soudruhem v náručí, začala soutěž RetroPrvní máj

Autor: mivr - 
8. dubna 2011
08:20

Začala soutěž RetroPrvní máj. A první čtenáři Blesk.cz už posílají snímky, jak tento den strávili oni nebo jejich blízcí. Máte i vy ve svém rodinné albu podobné skvosty - pionýry s mávátky, alegorické vozy nebo papalášské tribuny. Pošlete je a zapojte se do unikátní fotosoutěže.

Například čtenář Blesk.cz Richard Böhm zareagoval hned na první výzvu, poslal fotky svého dědečka, který se účastnil legendárních prvomájových průvodů.

„Můj děda, tajemník národního výboru v Českých Budějovicích Jaroslav Čuba, při prvomájové manifestaci na tribuně se soudruhem v náručí Nevím, jestli u toho mám plakat, nebo se smát,“ s humorem okomentoval fotografii z rodinného alba.

Přihlaste se do naší prvomájové soutěže i vy! Na adresu tip@blesk.cz nám posílejte nejlepší, nejstarší, nejzábavnější fotky, jak jste v minulosti trávili první máj. V předmětu e-mail označte heslem "První máj". Ty nejlepší snímky finančně odměníme!

egal ( 13. dubna 2011 17:37 )

je ta sebranka v těch dlouhejch mantlech,měli ještě zvednout klopy a ukázat estébácký odznaky,jak se s tímhle někdo může chlubit? Neposlala to náhodou "rudý péro" Švorcová za pultem? To by sedělo

venxa ( 9. dubna 2011 19:14 )

Mit takoveho predka tak rodinne album by uz davno bylo ve stoce. Ti co jeste v roce 1964 chodili "hrde" do pruvodu, to byla ta nejhorsi prospecharska, udavacska pakaz. V te dobe jiz vsichni komousi z presvedceni a ti prostackove co jim sedli na lep jiz vymreli nebo vystoupili od komousu kdyz videli jak to doopravdy dopadlo. A ta blba krava "pasadena" ma asi jeste dodnes rudou hvezdu na pr.deli. Jestli to muze nazyvat krasne bezstarosne casy tak je jedna z tech zkur.venech prizivniku co se jim styska. Bez do pr.de.le, nano blba.

rezacek ( 8. dubna 2011 12:19 )

... hodně neměl rád. I když s tou urnou je to hodně velká pakárna.

pasadena ( 8. dubna 2011 10:39 )

nemusel bý tak starý aby zažil dvě světové války.Ale tu dobu o kterou tu jde,prožil určitě hezky.Copak nevidíte,jak je hrdý,že může něst tu urnu?

sosacek ( 8. dubna 2011 09:26 )

má pravdu - předsedo..

Zobrazit celou diskusi