Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Utopená Simonka (†3): Matka se přiznala, dostala 3 roky!

Autor: jaj, Čas.sk - 
1. června 2011
17:03

Způsobila smrt své nebohé dcerky Simony (†3), dle rozhodnutí slovenského soudu půjde do vězení jen na tři roky. Martina Švecová (35) upustila dceru do řeky a ani jí nepomohla. Dlouho poté i lhala kriminalistům. Ke všemu se později přiznala, ale proti výši trestu se odvolala.

Matka si od začátku vymýšlela různé příběhy, co se s dcerkou stalo. Nejdříve se prý ztratila z dětského hřiště, poté ji unesl neznámý zrzavý muž. Kamery městské policie ji však zachytily, jak loni v červnu se Simonou kráčí kolem řeky Váh. O hodinu později již bez ní.

Holčička byla nezvěstná 6 dní, poté ji kriminalisté našli v řece. Žena přiznala, že jí dcera spadla do vody, ale vůbec jí nepomohla! Dokonce ani žádnou pomoc nehledala. Život její dcery jí byl ukradený.

"Přiznávám to, co mi kladou za vinu a je mi to všechno velice líto," řekla matka před soudem. Ten jí vyměřil tříletý trest, ale do vězení mohla jít až na pět let. Proti výši trestu se žena odvolala. Již dříve přiznala, že policii lhala, protože se bála vězení. Nic jiného ji však pravděpodobně nečeká.

vetmar ( 2. června 2011 08:45 )

V unoru psali, že je opět těhotná,doufám,že ji to dítě hned vezmou a dají k adopci.Nebo se to může opakovat ,až si najde zase jiného přítele a dítě by ji překáželo.

danok ( 2. června 2011 08:20 )

matka zabije svoje decko,smeje sa do kamery,a dostane 3 roky !!! je to vobec možne??? v amerike má doživotie.....tento psychopat to može zopakovat kedykolvek neskoršie....pani sudcovia,to je facka pre cele slovensko !!!

vetmar ( 2. června 2011 07:28 )

Tři roky vězení,to je opravdu výsměch.Holčička se mohla dožít třeba i 70let.Tak za každý její zmařený rok ,jeden rok vězení.U matky tudiž doživotí.

drahil ( 2. června 2011 02:05 )

co chce vyšší trest (ironie)? Ale je pravda, že když blesk napíše "UPUSTILA DCERU DO ŘEKY A ANI JÍ NEPOMOHLA", tak by měla být souzena jen za to, že ji nepomohla... fakt to není možné.... Co to je za právo

Shelby16 ( 2. června 2011 01:27 )

vlastní dcery ..... reálně uvažovat nedokáže (oprava překlepu)

Zobrazit celou diskusi