Pátek 10. května 2024
Svátek slaví Blažena, zítra Svatava
Polojasno 18°C

Simonka (†3) se jí utopila, teď je zase těhotná

Autor: cas.sk, ap, Kjos - 
17. února 2011
14:37

Martina Švecová (36) za nedlouho stane před soudem. Ten ji viní z usmrcení dcery Simonky, která se utopila při procházce u řeky Váhu. O zmizení své dcery lhala a dlouho vodila policii za nos. Necelých sedm měsíců po tragédií Martina Švecová opět otěhotněla!

Ta tragédie otřásla Slovenskem i Českem. Matka vzala svou bezbrannou dcerku (†3) na procházku k řece a poté tvrdila, že se jí dcera ztratila na dětském hřišti. Tělíčko nebohé Simonky našli až týden po tragédii. Nyní je žena opět těhotná. Do jiného stavu přišla jen těsně před začátkem soudního procesu.

Hrozí jí pět let

Chovala se tak, že nad tím všichni kroutí hlavou. Vzala své dítě na nebezpečné místo u řeky a poté, co zmizelo pod hladinou, tvrdila, že se jí ztratilo u dětského hřiště. Policii úmyslně lhala a neustále měnila výpovědi. Fotku své dcery pár dní po tragédii spálila. Nyní by měla stanout před soudem. Za usmrcení Simonky.

"Přišla s dcerou na místo, kde věděla jaké hrozí nebezpečí. Pak nevěnovala dceři pozornost a ta se v důsledku toho utopila," řekl Novému Času mluvčí soudu Marek Marcinech. Ženě podle něho hrozí za usmrcení pět let ve vězení.

To, že by žena strčila svou dcerku do vody úmyslně, jak si mnozí myslí, se nepodařilo prokázat.

Je opět těhotná

Nebylo to první rodičovské selhání Martiny Švecové. Jejího syna z prvního manželství má v opatrovnictví její bývalý manžel Andrej. Nyní čeká Martina Švecová další dítě. Novému Času potvrdila, že krátce po smrti Simonky otěhotněla se svým novým přítelem.

Její manžel a Simonin manžel podal okamžitě po tragédii žádost o rozvod.  "Ano slyšeli jsme, že je zase těhotná, ale nescházíme se s ní a nezajímáme se o ni," potvrdili těhotenství své dcery její rodiče. I ti ji zavrhli.

ivkanatka ( 19. února 2011 12:26 )

Jak je možné, že ji pustili ?!? Kdyby byla zavřená, tak neotěhotní - teď porodí další dítě a kde je zárkua, že za čas jí nebude vadit tak, jako Simonka a nezbaví se ho ? Dítě po porodu vzít, jí rodidla a je klid. O tom, co je to za chlapa, který na takovouhle zrůdu vleze a udělá jí dítě, nelze pochybovat. Stejná zrůda jako ona. Kolik žen by dítě chtělo a nemůže mít !!!!! Tohle ani zvíře neudělá - je to NESTVŮRA a je mi z ní na zvracení !!!!!! Trest smrti by se měl v takovýhle případech obnovit - tady jsou všechny předpoklady, že by se soudci nemýlili. Co všechno tomu předcházelo, jak lhala a zhroutila se sama nad sebou, když se na to přišlo a ne z toho, že Simonka zemřela. Však ona si jí spravedlnost najde - na každou svini se vaří voda !!!!!!

koulicka ( 18. února 2011 14:55 )

je to opravdu ten největší hnus, pokud se neobnoví trest smrti pro takové hyeny (nelze ji totiž nazvat člověkem) bude se to tady dít pořád. Hned bych ji kastrovala a nebo ji pověsila na náměstí a nechala lidi, co děti mít nemůžou si to s ní "vyříkat

evita2 ( 18. února 2011 10:29 )

Sangi, nikdy nevychováváš děti stejně. Už jenom to, že se jedno narodí dřív a jedno později, hrozně moc ovlivňuje výchovu.Taky se každé dítě většinou narodí do jiné situace v rodině atd.

sangi ( 18. února 2011 10:00 )

Já bych až tak rodičům vinu nedával. Švagrová má dva syny, oba vychovávala stejně. U obou udělala stejné chyby - ale který rodič je perfektní. Jeden kluk krade, fláká se a fetuje. Druhý má spokojenou rodinu, dvě děti, podniká...

anil ( 18. února 2011 09:36 )

Rodiče ji zavrhli, ale jak ji proboha vychovali?

Zobrazit celou diskusi