Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Matka utopené Simonky: Chci se vdávat!

Autor: Nový Čas, so - 
4. srpna 2010
12:01

Smrt malé Simonky Švecové (†3) otřásla celým Slovenskem i Českem. Policie děvčátko marně několik dní hledala na základě výmyslů její matky Martiny (35). Tu teď pustili z psychiatrické léčebny. Namísto toho, aby se zahalila do smutku, se však Martina chce vdávat.

Poté, co konečně vyšetřovatelům přiznala, že Simonka spadla do řeky Váhu, skončila Martina Švecová na psychiatrickém oddělení nemocnice v Pezinku. Tam strávila 25 dní. Teď ji pustili domů.

„Je mi velmi líto toho, co se stalo. Kdybych to mohla vrátit zpět, tak to vrátím,“ řekla deníku Nový Čas. Nebyla přitom oblečená v černém na znamení smutku. Vzápětí rodičům sdělila, že se bude vdávat. Jméno nového muže jim však neprozradila. „Můj manžel mě už nechce a hodlá se se mnou rozejít,“ řekla na vysvětlenou Martina.

Její rodiče se s dcerou o tom, co se stalo, nebaví, ale byli spolu na hřbitově. „Martina přinesla Simonce na hrob hračky, ale nechtěla se o té tragédii bavit. Jen nám řekla, že nemá peníze a chce se vdávat, protože má nového přítele,“ prozradil otec Martiny.

Podle policie není Martina nebezpečná pro společnost a je stíhaná na svobodě za trestný čin ublížení na zdraví z nedbalosti. I po propuštění z psychiatrie stále užívá léky, ale působí vyrovnaně.

Momentálně si vyřizuje na úřadě práce dávky v hmotné nouzi. Policie v nejbližších dnech plánuje rekonstrukci celého případu. „Nepamatuji se, jak se to stalo, protože jsem u Váhu omdlela,“ říká dnes matka Simonky.

anasyi ( 5. srpna 2010 17:16 )

anelam,kdy ona poradne nevi ani co chce,jestli si podrezat zily,nebo se vdat

anelam ( 5. srpna 2010 11:59 )

Já k tomu nemám slov!-ale asi to bude hrdinka,jak ti Mašínovi a spol

fiore ( 4. srpna 2010 23:39 )

jak muze byt vyrovnana????????? nadopovana prasky z lecebny ,a jeste k tomu bude slavit svatbu no to je des!!!!!!!!!!!!!to se mi snad zda !!!!!!!!takova tragedie a ona mysli na budoucnost?dite v hrobe ,tak malinke a ona je v pohode ????? nemam slov proste IQ TYKVE !!!!!!!!!!!!!!!!

limak007 ( 4. srpna 2010 14:53 )

No, co zbývá, než popřát novomanželce hodně štěstí.

pasadena ( 4. srpna 2010 13:54 )

ještě to tak,ale zase ty přídavky....aspoň bylo na pivo...uděláme si jiný,zkásnem za porodný a šups s tím do řeky.

Zobrazit celou diskusi