Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Masový vrah Hitler a jeho šťastné fotky z 1. sv. války

Autor: ja, Kjos - 
24. května 2011
10:42

Zkrachovalého malíře a nacistického diktátora, který v minulém století v Evropě rozpoutal peklo, zná úplně každý. Adolf Hitler se do historie zapsal hodně tlustou linkou. Nyní se objevily nové fotografie, které dokumentují začátky jeho vojenské kariéry v 1. světové válce. Jak vypadaly jeho dny, kdy nikdo nemohl tušit, že se z Adolfa Hitlera stane fanatická zrůda?

Hitlerovy začátky nebyly příliš významné a v historických dokumentech zaúřadovala i nacistická propaganda. Jako mladík se pokoušel stát malířem, neodmaturoval a jako nezaměstnaný frustrovaný bezdomovec se potloukal po Vídni.

Životní úspěch slavil až poté, co se po vypuknutí 1. světové války dobrovolně přihlásil do německé armády. Tam získal své první ostruhy a poté, co zákop ve kterém se schovával zasáhl granát, i vyznamenání - železný kříž. Kromě metálů získal Hitler také mnohem vyšší sebevědomí...

Ve válce sloužil jako vojenský poslíček. Doručoval po zákopech rozkazy od velení a snil, že jednou možná bude někdo muset poslouchat jeho...

Vojenskou službu a válku si Hitler natolik zamiloval, že ji popisoval jako nejkrásnější období svého života. Podle kolegů z vojny, kteří na něj později vzpomínali, odmítl i několikrát dovolenou a raději zůstal v zákopech...

barry3005 ( 26. května 2011 19:19 )

Svými komunistickými názory zůstáváš sám a opuštěn. Nedávno se omluvil DR.Libor Rouček - je za CZ v EU- za chováni Beneše a tehdejšího Československa.

gotzur ( 25. května 2011 08:07 )

No právě. Nechte každému svobodu.

gogo ( 25. května 2011 06:40 )

Ano, takový je svět. A to je dle Tvého názoru - dobře nebo špatně ? Že se neví a že se zapomíná ?

cocococo ( 25. května 2011 00:59 )

Pisete ,ze Hitlera zna kazdy.Kde ho zna kazdy? Zeptejte se nekterejch mladejch v Cechach ,kdo to byl Hitler.Garantuju vam ,ze 20 % mladeze vam odpovi ,ze to byl nejakej zpevak zacinajiciho rock -rollu,prinejlepsim ,ze to byl nejakej architekt.A vyjedte si treba do Indie,tam o Hitlerovi neslyselo minimalne 95 % lidi ,ackoliv jim Ada ukrad hinduistickej znak Hakenkrajc,a obratil ho na druhou starnu.Maji ten znak v Indii hinduisti skoro na vsem.A co jihovychodni asie a Cina? Nevi o Adovi nic.Nikdo.Afrika? 75% Afriky taky o nem nevi nic.Jelikoz maji sve idioty ,a diktatory a jiny masovy vrahouny.Maji jich dost ,tak se proste nezajimaji ani o nejakyho Adu ,a a ni o Stalina.Takovej je svet.

gogo ( 24. května 2011 22:24 )

Jsi chlapče zaslepený sudetoněmecký fanatik. Es tut mir leid... Jedině ten musí nenávidět československého prezidenta doktora Edwarda Beneše tak, že ho srovnává se Stalinem. K tomu netřeba žádného komentáře. Soudný čtenář si udělá úsudek sám, nesoudný či nepamatující skutečnost Ti možná uvěří. Nevím ze které kanceláře landsmanschaftu tyto nesmysly píšeš ani jaký žold za to pobíráš, ale věz, že ve mně vyvoláváš jen pocit smutného úsměvu nad člověkem pro kterého je jeho víra a zaslepenost víc než pravda. Ale piš dál. Je svoboda. Nicht wahr ?

Zobrazit celou diskusi