Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Recepční tvrdí: Strauss-Kahn mě lákal na pokoj

Autor: evak - 
22. května 2011
15:29

Dominique Strauss-Kahn (62) se i přes optimistické prognózy svých obhájců ze skandálů už asi nevyhrabe. Stále se hlásí další a další ženy, které si na chování bývalého šéfa Mezinárodního měnového fondu stěžují.

Poté co byl obviněn z pokusu o znásilnění na pokojskou (32), to jde se Strauss-Kahnem z kopce. Pokojská zřejmě nebyla jedinou ženou, kterou obtěžoval. Podle The Sunday Telegraph vyžadoval sex po zaměstnankyni fondu, která byla navíc vdaná. Žena se ale bála o své místo, tak raději mlčela.

Stížnosti v hotelu Sofitel ale neskončily jen u pokojské, recepční policii vypověděla, že brzy poté, co se tam exšéf MMF ubytoval, zavolal jí a pozval ji na skleničku do svého apartmánu.

Další žena byla podplacena zaměstnancem MMF, aby pomlčela o aférce se Strauss-Kahnem. Všechna tato doznání mu můžou u soudu uškodit a nepomůže mu ani stažení žaloby žurnalistky Tristane Banon, jež se nejspíš bála zvýšené pozornosti. Carmen Llera Moravia, vdova po slavném spisovateli Albertu Moraviovi, se snažila, seč mohla, pomoci příteli a příležitostnému milenci Dominiquovi, ale prozatím převládají tvrzení, že je to muž, který si rád dokazuje moc na ženách. Přesto je jeho obhájce Benjamin Brafman, jenž obhajoval i Michaela Jacksona, velice optimistický.

qqqq ( 23. května 2011 11:05 )

Nenažraný dědula.

hejhej ( 22. května 2011 21:59 )

Chová se jak pouliční pes.

monza ( 22. května 2011 15:59 )

No od nás ze sídliště se taky jedna hlásí.Říkají jí "Krásná Helena" je pořád ožralá,takže nelže!

Zobrazit celou diskusi