Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Šéf MMF: Jeho penis se otřel o rty pokojské

Autor: mivr, INT - 
17. května 2011
09:38

Šéf Mezinárodního měnového fondu (MMF) Dominique Strauss-Kahn (62) byl obviněn z pokusu o znásilnění pokojské (32). V pondělí proběhlo první soudní stání, kde zaznělo, že jeho penis opravdu přišel do styku s ústy zaměstnankyně hotelu, ve kterém byl ubytován. Nejmocnější bankéř světa seděl na dřevěné lavici se zdrceným výrazem, neoholenou tváří a tmavými kruhy pod očima. Muž zvyklý na hotely první třídy si na spánek v cele jen těžko zvyká.

V pondělí v New Yorku proběhlo první soudní stání s Dominiquem Strauss-Kahnem, který je obviněn z pokusu o znásilnění o omezování osobní svobody pokojské z hotelu Sofitel. Afričanka tvrdí, že ji nahý povalil na zem a chtěl po ní sex. Když ho odmítala, snažil se ji donutit k orálnímu sexu. Pak utekla.

Kahn se bránil a snažil se okolí přesvědčit, že je nevinný, ale byl zatčen a případ se začal soudně řešit. Při prvním stání, kdy vyšlo na povrch, že výsledky testů ukázaly, že Kahnův penis opravdu přišel do styku se rty pokojské, vypadal nejmocnější bankéř světa velmi zkroušeně.

Násilník tvrdil, že má alibi

Šéf MMF byl zatčen už v sobotu. Dvě noci tedy strávil v cele. U soudu pak vypadal hodně unaveně, měl temné kruhy pod očima. V neděli byl převezen do nemocnice na DNA testy. "Zkoumáme kůži a nehty," řekl tehdy jeden z vyšetřovatelů. Ještě v pondělí ráno se francouzskými rádii nesla zpráva, že Kahn je nevinný a má alibi -  byl prý na obědě s dcerou, která studuje v New Yorku. Ale výsledky testů mluví proti němu.

"Je to sexuální obtěžování prvního stupně. Oběť napadl, bez souhlasu jí osahával ňadra, stáhl jí punčocháče a osahával jí i genitálie. Dvakrát jí násilně strčil penis do pusy, došlo i k nějaké anální aktivitě," dozvěděl se v pondělí šokovaný soud od státního zástupce.

"Můj klient si chce očistit jméno, ne žít jako uprchlík!" řekl právník Kahna poté, co soudkyně Jackson prohlásila, že šéfa MMF nepustí na kauci. Hrozí až 74 let vězení. Další stání se bude konat v pátek. Do té doby musí být Kahn v cele.

Mohlo by se to stát i české pokojské?

Tereza patří již 10 let mezi absolutní špičku mezi českými pokojskými. V tuto dobu pracuje pro pětihvězdičkový hotel v Praze. „Pokojská by narozdíl třeba od portýra neměla vůbec přijít s hostem do kontaktu,“ sdělila Blesk.cz.

„Je to opravdu neslušné, vlézt někomu do pokoje, který si pronajal a rušit ho,“ podivila se, že ve špičkovém newyorském hotelu taková situace nastala. Obzvlášť podivné podle Terezy je, že se tak stalo v den, kdy se měl šéf světových finančníků Kahn z hotelu odstěhovat.

„V takovém případu mě vedoucí pokojských o odjezdu hosta z hotelu informuje a teprve pak do pokoje vstoupím,“ prozradila pracovní postupy Tereza, podle které ale zároveň útok nelze vyloučit.

"Pokud bych byla poslána pokoj uklidit a host nereagoval na zaklepání, tak do pokoje vstoupím. Za deset let mé služby ale v našem hotelu situace, že by pokojská narazila v pokoji neočekávaně na hosta nenastala,“ uzavřela Tereza.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

honza51 ( 18. května 2011 07:00 )

já nevím jak se to celé seběhlo a přijde mi to celé nějak "uhozené" . Že by se "dědula" který si může dovolit v podstatě cokoliv, neudržel a "musel" mít zrovna tu pokojskou . Ale samozřejmě i to se mohlo stát. Ale co mě fakt dostalo byla věta co zazněla u soudu: " ... že výsledky testů ukázaly, že Kahnův penis opravdu přišel do styku se rty pokojské...". Tak by mě zajímalo jaký test se provedl a kdy, aby se zjistilo, že se "jeho penis otíral o její ústa" . To tam byl po ruce nějaký expert od policie, anebo lékař, aby jí sebral vzorky přímo z pusy, anebo jak se takový test provádí? No uvidíme jak to vše dopadne, možná to bylo na něj nachystané, kdoví. Ale zase na druhé straně si spomínám, že když Monika Lewinská "pracovala" u Clintona, tak zrovna tento úkon právnici definovali, že to NEBYL sex . Tak se nechám překvapit, jestli se už od té doby definece sexu v USA změnila.

delavar ( 17. května 2011 17:41 )

V Bratislave prepadol lupič banku.Dal si napchať plnú tašku prachmi,zakričal na pokladníčku: A teraz ,,kuřba,,!!! Tá celá vyplašená ,,dokonala dielo,, tým najpríjemnejším spôsobom,on sa v pohode zapol a odchádzajuc s lupom jej hovorí: Vidíš ty mrcha! A doma sa ti to hnusí!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

crakazasecrak ( 17. května 2011 16:21 )

spajka ...to se teda dožije vysokýho věku

akrapaz ( 17. května 2011 16:06 )

on si asi myslel, že to patří k hotelovému servisu ta pokojská

akrapaz ( 17. května 2011 16:05 )

Zobrazit celou diskusi