Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Kahn lže, dokazují stopy získané v hotelu!

Autor: Martin Melichar - 
18. května 2011
07:43

Surově chytil oběť za prsa. Snažil se z ní strhnout punčocháče a osahával ji v rozkroku. Vší silou pak tlačil svůj penis k jejím ústům a „dvakrát došlo ke kontaktu“. Tak zní žaloba proti šéfovi Mezinárodního měnového fondu Dominique Straussovi-Kahnovi (62). Výpověď napadené pokojské (32) potvrzují stopy získané při vyšetřování v hotelu.

Do pátku bude muset bankéř čekat na rozhodnutí justice, zda se bude konat soudní proces. Strauss- Kahn je na samotce v jedné z nejtvrdších věznic v USA Rikers, které se říká Hrobka. Jedna postel, hrneček, mýdlo a zubní pasta. Boháč Dominique Strauss- Kahn, ve Francii přezdívaný DSK, si bude muset na svou celu o velikosti 14 m2 zvyknout. V nápravném zařízení Rikers bude s dalšími 14 tisíci vězni, z nichž skoro 80 procent trpí závislostí na drogách. Kahnův obhájce Benjamin Brafman žádal soudkyni Melissu Jackson, aby jeho klienta pustila na kauci ve výši 1 milion dolarů. Ta však odmítla s tím, že by DSK mohl ze Spojených států prchnout.

Dominique Strauss-Kahn ještě ani nebyl odsouzen, a už se debatuje o budoucnosti Mezinárodního měnového fondu, který doposud vedl. Aféra DSK je špatnou zprávou především pro zadlužené Řecko, jemuž chtěl Kahn pomoci.

Dosavadní favorit nadcházejících prezidentských voleb ve Francii všechna obvinění vznesená pokojskou z hotelu Sofi tel odmítá. Pokus o znásilnění a další sexuální delikty z minulosti by mu mohly vynést rozsudek až 74 let odnětí svobody. Pouze za samotné sexuální obtěžování prvního stupně hrozí DSK 25 let vězení. Jeho obhájci stále pracují s možným alibi, podle kterého měl být v době, kdy byl trestný čin spáchán, na obědě se svojí dcerou.

Média přišla i s informací, že se Strauss-Kahn se ženou na sexu dohodl. „Francouzský kandidát na prezidenta se na pokojskou sice vrhl, ale ona to chtěla,“ uvádí server ÖE24. Zajímavá je také souvislost, kterou zmiňuje francouzský deník Le Parisien. Ten si všiml shody mezi číslem inkriminovaného pokoje – 2806 – a datem francouzských prezidentských primárek – 28. 6.

crakazasecrak ( 18. května 2011 15:12 )

FRANCOUZSKÉ MILOVÁNÍ............m...r...at do h u b y

3dots ( 18. května 2011 13:55 )

Přesně

hejhej ( 18. května 2011 13:21 )

který si myslí,že politikům je vše dovoleno.Kéž by ho odsoudili a ten svůj penis si může strkat mezi ústřední topení.

anasyi ( 18. května 2011 12:59 )

zajimave,on usiloval o to,aby pomohl Recku a najednou je obvinen ze spachani trestneho cinu na pokojse.Zrejme nejaka metoda,jak ho odstranit v jeho aktivite cpat do Recka penize.

sakra ( 18. května 2011 11:33 )

To víš to je v Americe. To není jako v ČR kde by se ti v vzhledem k postavení a penězům vůbec nic nestalo. Ještě by pokojskou odsoudili.

Zobrazit celou diskusi