Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Policistu načapali při sexu v kostele, dostal padáka

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: ČTK)
Autor: ČTK, mivr - 
10. května 2011
12:54

V Bavorsku načapali místního policistu (28) při sexu s přítelkyní v kostele. Muž si navíc bez povolení vzal domů zbraň. V pondělí byl soudně propuštěn. Podle úředníků narušil důvěru ve státní instituci.

Policista byl přistižen, jak souloží se svou přítelkyní při mši v kostele bavorského města Rennertshofen. Podle mluvčí tribunálu v Mnichově se provinil také tím, že si odnesl domů poplašnou pistoli, která byla odevzdána policii a měla být opatřena pečetí a uložena.

"S konečnou platností přišel o status úředníka, svůj plat a nárok na penzi," upřesnila mluvčí tribunálu v Mnichově. Poznamenala, že soud při rozhodnutí vycházel ze zákona, který počítá s podobnou sankcí, pokud úředník vážně naruší důvěru ve státní instituci.

husqarnowicz ( 13. května 2011 20:13 )

to má církev pořád plnou hubu keců o lásce a milosti, a když si to ti mladí lidé vzali k srdci a začali ty řeči naplňovat činem, je hned zle.

jakub-moravec ( 10. května 2011 23:56 )

ivoadler, i vy jeden bezbožníku, kdyby to bylo v jiné době, tak by ho za tento čin ukřižovali.

ivoadler ( 10. května 2011 18:13 )

že při souloži neodložil zbraň. To by měla být polehčující okolnost. Nakonec nevím, co je na souloži v kostele odsouzeníhodného, zvlášť když to bylo při mši. Ten fádní obřad to určitě zpestřilo.

crakazasecrak ( 10. května 2011 17:46 )

no jo když holku už svrběla ..unda apolicajt je taky jen chlap co mu stojí p..ták!

jpavlik ( 10. května 2011 17:21 )

Odhaduji to na výtku a možná finanční postih. Neočekávám, že by se policie omluvila věřícím občanům za hrubé selhání instituce.

Zobrazit celou diskusi