Středa 17. dubna 2024
Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie
Oblačno, déšť 10°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Prokurátor posílal za mříže za drogy, sám je bral

David Schubert jiné káral a sám bral drogy
David Schubert jiné káral a sám bral drogy  (Autor: Reuters)
Autor: ČTK, mivr - 
2. dubna 2011
13:24

Řešil případy braní drog Paris Hilton a dalších celebrit a přitom je sám bral! Americký prokurátor David Schubert (47) byl přistižen, jak si kupuje kokain. Ve funkci rezignoval.

Americký prokurátor David Schubert, který se zabýval mimo jiné drogovými aférami celebrit, jako jsou Paris Hilton nebo Bruno Mars, rezignoval na svou funkci poté, co ho policie prý viděla kupovat kokain. Návladní okresu Las Vegas sdělil, že rezignaci Schuberta v pátek přijal.

Na ulici kupoval kokain

Prokurátor byl zadržen 19. března poté, co policie uvedla, že ho na předměstí Las Vegas sledovala. Schubert údajně kupoval kokain za zhruba čtyřicet dolarů, což je v přepočtu téměř 700 korun.

Schubert podal rezignaci po deseti letech ve funkci státního zástupce. V  posledních dvou letech působil také jako prostředník pro federální pracovní skupinu pro boj s narkotiky. Hrozí mu obvinění ze spiknutí a držení drog.

cocococo ( 3. dubna 2011 04:33 )

tam je blaze.Tam poldove zametou skoro kazdyho,i kdyz je to sisoun.To v Cechach soudce Horky kseftuje s DVD, kde ma nahrany maly deti v pornu a tohodle porna ma celej pocitac.A to je jeste buzik.A co? NIC!!!Prokuratori (stat.zastupci) zase hrabou pod sebe co nejvic ,a zase co? NIC!!!Tak bych mohl pokracovat,dal,ale ocekaval bych to od tohodle platku.Jenze tady v tom platku maji vsich sevrenou pr-del a stipaji s ni 20 tku drat,jaky maji bobky ,z justicnich a policejnich papalasu.

palko1961 ( 2. dubna 2011 14:27 )

tam to jde. Stat se to nejakemu nasemu prokuratorovi tak by neodstoupil ani kdyby ho videli, ze si toho kupuje treba kilo. Jeste by kazdeho poslal nekam, co je komu do toho. Ministr Pospisil by pak prohlasil, ze dotycnemu udeluje pokarani a smitec.

manolla1 ( 2. dubna 2011 13:44 )

Jedním slovem : GRÁZL!!!

Zobrazit celou diskusi