Dědička hotelové sítě opět zazářila. Na trhu se objevuje nová kniha Neila Strausse, ve které můžete najít zpovědi slavných osobností. Mezi nimi se zde dočtete o jeho rozhovoru s tehdy osmnáctiletou Paris Hilton, ve kterém referuje o plastice prsou, reakcích její matky a o nenávisti k černochům.

Paris, která byla zjevně pod vlivem drog, se rozhodla vypovídat novináři Neilovi Straussovi. Celý jejich rozhovor se zpočátku točil kolem jejích peprných zážitků s prsními implantáty, posléze se však začala debata stáčet k milostným románkům.

Hilton: S tamhletím klukem jsem včera měla rande!

Strauss: Se kterým?

Hilton (ukazuje na herce z filmu Zachraňte vojína Ryana): Jiskřilo to mezi námi, ale když jsme se rozhodli posunout se na další metu a vyšli ven, kde bylo světlo, zjistila jsem, že je černý. Okamžitě jsem se omluvila a spěchala odtamtud co nejrychleji pryč! Nesnáším černochy. Nikdy bych se žádného nedotkla! Připadají mi nechutní.

Strauss: Jak černý musí muž být, aby u vás ztratil všechny šance?

Hilton: Jedno procento stačí!

Kniha, která je vydávána pod názvem "Everyone Loves You When You’re Dead" (Každý vás miluje, pokud jste mrtvý), se stala novým bestsellerem.  Vyšla teprve 15. března a už teď má pětihvězdičkové hodnocení na Amazon.com, který je největším prodejcem knih na internetu.

Přispěje tento skandál k popularitě Paris, nebo ji to naopak posune na žebříčku nejvíc nenáviděných celebrit? Nechme se překvapit, třeba Paris pošle peprnou odezvu!