Sheen svůj padák ze seriálu Dva a půl chlapa nese velmi těžce. Producenty dokonce zažaloval o 100 milionů dolarů. "Opravdu začínám bláznit, jsem připraven zavolat si někoho na pomoc," tvrdí médiím Sheen. "Můj právník chce přijít ke mně domů a vzít mi kulky z mé zbraně," přiznal herec, který by byl schopen se snad sám i zastřelit. V noci k němu dokonce vrazila policie a zabavila mu všechny střelné zbraně.

Jeho bizarní chování začalo tento týden, kdy na střeše hotelu mával mačetou a pil nápoj "tygří krev". Nyní se Sheen, který žije se dvěma milenkami - pornohvězdou Bree Olson (24) a ex-chůvou Natalie Kenly (24), rozhodl natáčet svou vlastní kuchařskou show. Noži se tak ohání na webových stránkách, jeho přáním ale je, proniknout do všech televizí.

Fotogalerie
8 fotografií

S tygří kuchařskou čepicí a cigaretou v ruce prohlásil: "Tohle jsou vítězné recepty Charlieho Sheena." Poté dodal, proč se k takovému kroku rozhodl. "Ano, dělám show o vaření. Proč? Chci být první osobou, která pronikne na všechny televizní kanály."

Sheen, který byl také obviněn z antisemitismu, dodal: "Pokud jíte stejně jako já, můžete být jako já, ale nebude to košer jídlo. Ne proto, že jsem antisemita, ale protože moje tygří krev potřebuje maso." No, uvidíme, jak si Sheenův kulinářský pořad povede a jestli na své "bláznovství" přiláká nějakého diváka.