Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Americký tlusťoch zarostl do křesla, nevstal 2 roky!

Ilustrační foto. Tlusťoch si přál zemřít v křesle, málem se mu to povedlo.
Ilustrační foto. Tlusťoch si přál zemřít v křesle, málem se mu to povedlo.  (Autor: profimedia.cz)
Autor: evak, INT - 
30. března 2011
22:21

Velmi obézní Američan chtěl prožít svůj život v křesle a téměř se mu to povedlo. Dva roky nevstal ze svého místa. Krmila ho přítelkyně. Nyní musel být převezen do nemocnice, protože upadl do bezvědomí. Jaké bylo ale nechutné překvapení pro záchranáře, když zjistili, že muž ke křeslu přirostl!

Když muž (43) z Ohia s životu nebezpečnou nadváhou upadl do bezvědomí, jeho přítelkyně neváhala a zavolala záchranku. Lékaři ještě nevěděli, co je čeká.

Když dorazili na místo, zjistili, že muž leží v křesle. Od toho křesla ho ale nešlo oddělit. Po jeho dvouletém setrvání na stejném místě se mu na těle udělaly ranky a živé maso postupně srůstalo s textilií křesla. Křeslo bylo nasáklé fekáliemi, močí a dokonce odtamtud vylézali i červi.

Přítelkyně ho krmila

Záchrannou službu okamžitě při vstupu zarazil neskutečný pach. O to více pak byli překvapení, že kromě pacienta v bezvědomí tam žijí normálně se pohybující žena a muž. Přítelkyně se smířila, že její druh nechce vstávat a krmila ho. Když se jí zdravotníci zeptali,  proč je muž v tak dezolátním stavu, odpověděla: "Dřív jsem ho pravidelně kontrolovala, ale pak si přes sebe začal dávat deku. Nevěděla jsem, že to dojde tak daleko."

Muž je nyní v nemocnici, kam ho mohli přepravit, až když vybourali do zdi díru. Normálními dveřmi ho nebylo možné dostat ven. Křeslo zůstalo ležet vedle domu a zatím se nikdo nemá k jeho odklizení.

dzery ( 31. března 2011 10:23 )

zaviracispendlik ( 31. března 2011 08:50 )

ještě, že Věra Bílá neumí číst, ta by si ke křeslu nechala donést i automaty

zaviracispendlik ( 31. března 2011 08:25 )

jo, někteří lidé mají hodně vymydlíno Je nže lidi si chtějí pamatovat Dallas a proto zbožně millují Ameriku

waserman ( 31. března 2011 07:29 )

Je to zkrátka humus!!!!!!!!

zlymikes ( 31. března 2011 05:26 )

/ a praset/,která je nám vzorem vhodným k následování,je vše možné.Pevně věřím,že v Praze se již najdou následovníci. Proč prasat? No když vidím třeba v reálných filmech v čem a kde žijí /zbořeniště,karavany,krabice/,vůbec se nedivím,že kromě násilí se odtud šíří různé epidemie i když se nazývají třeba "mexické".A i když naše kultura je někde hodně vysoko,někteří blbci se jim chtějí přiblížit.Ať tací si třeba přirostou k čemu chtějí,ale ať do toho netahají rozumné lidi

Zobrazit celou diskusi